‘Squid Game’ seizoen 2 stelt in teaser nieuwe spelers voor

Het tweede seizoen van Squid Game komt er eindelijk aan. Recent kwamen we de releasedatum te weten en nu is er een nieuwe teaser verschenen. Daarin krijgen we al enkele van de nieuwe spelers te zien. Al gaat het bij de meesten om niet veel meer dan hun volgnummer.

Squid Game komt eind dit jaar terug. Op tweede kerstdag, donderdag 26 december, zal het tweede seizoen van de reeks verschijnen op Netflix. We hebben drie jaar moeten wachten op het vervolg van de populaire Zuid-Koreaanse reeks en ook in de reeks zal een tijdsprong van drie jaar gemaakt worden. En dat vraagt natuurlijk om nieuwe spelers. Die krijgen we nu al (deels) te zien.

Squid Game seizoen 2

We wisten al dat er in het tweede seizoen van Squid Game heel wat nieuwe personages te zien zouden zijn. Dat mag natuurlijk niet verbazen aangezien er op het einde van het eerste seizoen maar één speler was die het genadeloze spel overleefde. Die ene speler, Seong Gi-hun/#456 (Lee Jung-jae), ging naar huis met het prijzengeld van 45,6 miljard won (zo’n 30,5 miljoen euro). Maar daar was hij niet helemaal gelukkig mee.

In het tweede seizoen, dat zich dus drie jaar na het eerste zal afspelen, zal Gi-hun opnieuw deelnemen aan Squid Game. Maar deze keer doet hij niet mee om te winnen, maar wel om wraak te nemen. Tijdens zijn nieuwe deelname zal hij het moeten opnemen tegen andere spelers en die krijgen we in een nieuwe teaser al kort te zien.

Nieuwe spelers

In de nieuwe teaser krijgen we verschillende spelers te zien. Het gaat daarbij nog niet om hun gezichten, maar wel om de typische groene trainingspakken met hun nummers erop. De nieuwe spelers die we zullen volgen zijn zo #007, #044, #120, #124, #125, #149, #222, #246, #380, #388, #390 en uiteraard #456.

De trailer eindigt met dat laatste nummer en dat behoort opnieuw toe aan Seong Gi-hun. Hem krijgen we als enige wel te zien, waarna de boodschap “Het echte spel begint nu” op het scherm verschijnt. Hoewel we de elf nieuwe spelers nog niet te zien krijgen, weten we wel wie we mogen verwachten. Netflix maakte eerder namelijk al de nieuwe acteurs voor het tweede seizoen bekend. Het gaat om Yim Si-wan (Unlocked), Kang Ha-neul (When the Camellia Blooms), Park Sung-hoon (The Glory), Yang Dong-geun (Yaksha: Ruthless Operations), Choi Seung-hyun aka T.O.P (Out of Control), Lee David (Itaewon Class), Lee Jin-wook (Sweet Home), Roh Jae-won (Ditto), Park Gyu-young (Celebrity), Jo Yu-ri (Mimicus), Kang Aesin (Extraordinary Attorney Woo) en Won Ji-an (Heartbeat).

Snelle tellers merken al dat het gaat om twaalf nieuwe namen. Dat betekent dus dat een van deze acteurs geen speler zal vertolken, maar dus deel zal uitmaken van de organisatie van Squid Game of van de politie. We weten namelijk ook al dat de Front Man, agent Hwang Jun-ho en de Sales Man zullen terugkeren. Zij zullen opnieuw vertolkt worden door Lee Byung-hun (Mr. Sunshine), Wi Ha-jun (The Worst of Evil) en Gong Yoo (Train to Busan).

Bekijk hier de nieuwe teaser:

Het tweede seizoen van Squid Game verschijnt op donderdag 26 december op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...