‘Squid Game’: Tweede seizoen krijgt eindelijk releasedatum

Nog voor het einde van het jaar kan je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van Squid Game. Dat heeft de streamingdienst zojuist bekendgemaakt. Daarnaast vernamen we meteen ook wat we van dat nieuwe seizoen mogen verwachten.

Nadat Netflix al een teasende post deelde, krijgen we vandaag dan eindelijk officieel nieuws over het tweede seizoen van Squid Game. Netflix maakte namelijk bekend dat dat te zien zal zijn vanaf 26 december. “Ik ben zeer blij dat ik de releasedatum van het tweede seizoen mag bekendmaken, net als het feit dat het derde seizoen het laatste zal zijn”, laat maker Hwang Dong-hyul weten. “Ik kan niet wachten om het zaadje dat tijdens het eerste seizoen is gepland verder te zien groeien tijdens de rest van het verhaal.”

Seong Gi-hun

Het nieuwe seizoen speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen af. Player 456 aka Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) blijft vastberaden de mensen achter het spel op te sporen en een einde te maken aan het wrede spel. Gi-hun investeert zijn gewonnen fortuin in deze gevaarlijke missie, beginnend bij de meest voor de hand liggende plek: hij zoekt naar de man in een strak pak die ddakji speelt in de metro.

Die jarenlange inspanningen hebben effect, want de organisatie besluit om hem opnieuw te laten meespelen. Alleen zo kan Gi-hun eindelijk een einde maken aan de vele doden.

Squid Game is te vinden op onze lijst met de 50 beste reeksen op Netflix.

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
Lees meer...