Sterft dit personage in ‘Grey’s Anatomy’?

Sterft dit personage in ‘Grey’s Anatomy’?

We weten het al even (spoilers!): April Kepner en Arizona Robbins, twee trouwe dokters uit het Grey-Sloan Memorial-hospitaal in ‘Grey’s Anatomy’, nemen op het einde van dit seizoen hun stethoscoop af. Kunnen ze helemaal nooit meer terugkomen? Tv-blaadjes over de seizoensfinale verklappen waarschijnlijk al het lot van één dokter. 

April Kepner (Sarah Drew) en Arizona Robbins (Jessica Capshaw) zijn twee personages uit de nieuwe generatie artsen die Grey-Sloan Memorial binnenstapten. Zodra onze trouwe artsen zoals Meredith en Christina uit hun eerste jaar waren, kwamen April en co. binnengerold. Arizona Robbins mocht dan weer de afdeling pediatrie leiden en samenwonen met Callie. Zoals we eerder al schreven, verdwijnen de twee (niet geheel vrijwillig) uit de reeks op het einde van dit seizoen.

Verwondingen en verhuizen

De tv-blaadjes speculeerden al heel wat over de seizoensfinale en over hoe de verhaallijnen van Arizona en April zullen eindigen. Maar de korte beschrijvingen in de tv-planningen verklappen al één en ander. Zo zou één arts ernstige verwondingen oplopen en één arts verhuizen. Het is vrij duidelijk dat die laatste omschrijving Arizona betreft: zij zal waarschijnlijk ingaan op een job-voorstel in een andere staat en haar dochtertje meenemen.

Maar de arts met zware verwondingen dan? Dat zal wellicht om April Kepner gaan, aangezien ze uit de reeks verdwijnt. En zware verwondingen in Grey’s Anatomy, op het einde van het seizoen, dat kan niet veel goeds betekenen. Wij kunnen dus maar de vingers gekruist houden, maar het lijkt erop dat April Kepner haar verhaal hier echt stopt.

Iconische relatie(s)

Met Arizona Robbins verdwijnt ook meteen één van de meest iconische Grey’s Anatomy-personage: zij was samen met Callie Torres (Sara Ramirez) één van de meest high-profile lesbische koppels in prime-time, op een moment dat het homohuwelijk in de Verenigde Staten nauwelijks bespreekbaar was.

Thuis nog genieten van Grey’s Anatomy? Dat kan hier! Tijd voor een marathon!

Gesponsorde artikelen