Stoute cadeautjes onder de kerstboom

Geschreven met branded content van Pabo

Elk jaar opnieuw zie je op tegen de zoektocht naar leuke en originele cadeaus. Naampjes trekken en verlanglijstjes maken het je al iets makkelijker, maar toch slaag je er niet altijd in om origineel uit de hoek te komen. Dit jaar leg je toch gewoon enkele stoute cadeautjes onder de kerstboom? In familieverband, met oma en opa aan de kersttafel, kies je misschien beter voor klassieke cadeaus, maar onder vrienden is de pret gegarandeerd.

Boeken

Wil je niet meteen de meest spectaculaire speeltjes onder de boom leggen – en zo misschien voor een schokeffect zorgen? Dan kan je ‘braaf’ beginnen en kiezen voor een boek. Het Seksboek van Goedele Liekens is een klassieker. In dit boek wordt geen enkel issue onbesproken gelaten en bespreekt de seksuologe ook nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen op seksueel vlak. Mag het iets spannender? Dan is het boek ‘Kama Sutra Bucketlist’ een leuk pakje. Dit boek geeft je niet alleen inspiratie, je kan ook afvinken welke standjes jullie al uitgeprobeerd hebben. Met behulp van dit boek leren jullie elkaars lichaam nog beter kennen, wat voor stomende nachten zal zorgen.

Speeltjes

Kent de persoon voor wie je een cadeautje moet kopen de Kama Sutra al vanbuiten? Koop dan leuke sextoys voor onder de boom. Keuzemogelijkheden genoeg: speeltjes bestaan zowel voor mannen en voor vrouwen als voor koppels. Oraal, anaal, vaginaal… Vind je het wat moeilijk om te vragen welk soort speeltjes je vriend of vriendin het liefst gebruikt? Maak dan een veilig keuze en kies voor een pretpakket. Online of in gespecialiseerde winkels vind je heel wat cadeausets met daarin verschillende soorten speeltjes. Kies je voor een basispakket met een dildo en handboeien? Of mag het wat meer zijn en kies je meteen voor een pakket waarin speeltjes voor gevorderden zitten? Nog een leuk cadeau om onder de kerstboom te leggen: een adventskalender met speeltjes. Akkoord, normaal gebruik je een adventskalender vanaf 1 december om zo af te tellen naar Kerstmis, maar het gaat vooral om de inhoud van de kalender. Elke dag een vakje open doen en in spanning uitkijken naar het speeltje dat in het pakket zit… Dat zorgt gegarandeerd voor een opwindend gevoel. En dat is éxact wat je je vriend of vriendin wil bezorgen als hij of zij het cadeautje open maakt. Zijn je vrienden eerder fan van gezelschapsspelletjes? Dan is het erotisch schaakspel een topcadeau! Het hoeft immers niet altijd Monopoly of Cluedo te zijn, toch.

Meer
Lees meer...