Stranger Things post mysterieuze foto en fans denken zo te weten wanneer het volgende seizoen komt

Fans van Stranger Things weten al langer dat er een nieuw seizoen komt, maar wanneer dat komt is nog niet bekend. Een mysterieuze foto op de Twitter-account van de Netflix-serie zou volgens oplettende volgers die startdatum verraden.

Doordat Netflix altijd met een volledig seizoen op hetzelfde moment uitkomt, is dat ideaal voor de bingewatchers onder ons. Maar juist daarom is het zo belangrijk om te weten wanneer een nieuw seizoen online komt.

Vannacht is het in de Verenigde Staten de Super Bowl, de finale van het kampioenschap American Football, en dan zou Netflix een eerste trailer lossen van Stranger Things. Daarom dat er op het weerbericht dat ze op hun Twitter hebben geplaatst op zondag een onweerswolk staat.

Maar volgens oplettende fans zijn ook de temperaturen op de andere dagen niet onbelangrijk. Als je die nummer namelijk van elkaar aftrekt krijg je op vrijdag een 9, op zaterdag een 8 en bij ‘Barometric Pressure‘ 17. Zou het kunnen dat we op 8 september 2017 het nieuwe seizoen van Stranger Things krijgen?

Meer
Lees meer...