Streamz deelt teaser van ‘Mocro Maffia: Taxi’

De film Mocro Maffia: Taxi is binnenkort te zien op Streamz. In de film volgen we het populaire personage Taxi, gespeeld door Iliass Ojja, tijdens zijn reis naar Marokko. Daar moet hij zijn familie zien te beschermen.

Mocro Maffia is een van de populairste Nederlandstalige reeksen van de laatste jaren. De serie ging in 2018 van start en telt ondertussen al vijf seizoenen en drie kortfilms. Die zijn allemaal te bekijken op Streamz, maar binnenkort komt daar ook nog een film bij. Het gaat om Mocro Maffia: Taxi.

Mocro Maffia

De originele serie vertelt hoe de drie beste vrienden Romano (Mandela Wee Wee), Potlood (Nasrdin Dchar) en Paus (Achmed Akkabi) samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk maken. In een mum van tijd hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen.

In totaal zijn er vijf seizoenen gemaakt waarbij heel wat personages zijn gestorven en er anderen zijn bijgekomen. Een van die nieuwe gezichten is het personage Taxi (Iliass Ojja).

Film

Aan het einde van het vijfde seizoen van Mocro Maffia vloog Taxi met zijn kinderen, maar zonder zijn vrouw Samira, naar een toen nog onbekende bestemming. In de film wordt het eindpunt van het vliegtuig duidelijk: Marokko.

De spanning tussen Taxi en de familie van Samira loopt ondertussen steeds hoger op. Om zijn leven te redden, begint Taxi aan een gevaarlijke reis door het Atlasgebergte om een nieuwe drugslijn op te zetten tussen Noord-Afrika en Europa. Een reis die hij onderneemt met een onverwachte partner, waarbij ze elkaar nooit echt honderd procent kunnen vertrouwen.

Mocro Maffia: Taxi is vanaf 23 augustus exclusief te zien bij Streamz.

Meer
Lees meer...