‘Mocro Maffia’ binnenkort te zien op Play4

De succesreeks Mocro Maffia komt binnenkort naar Vlaanderen. De reeks is al langer een groot succes in Nederland en is ook al een tijdje te zien op Streamz. Maar toch kiest Play4 ervoor om de serie ook naar de televisie te brengen. Vanaf donderdag 19 oktober gaat het eerste seizoen van start.

Mocro Maffia is een van de populairste Nederlandstalige reeksen van de laatste jaren. De serie ging in 2018 van start en telt ondertussen al vijf seizoenen en drie kortfilms. Die zijn allemaal te bekijken op Streamz, maar binnenkort begint dus ook Play4 met het uitzenden van de serie.

Mocro Maffia

Het eerste seizoen vertelt hoe de drie beste vrienden Romano (Mandela Wee Wee), Potlood (Nasrdin Dchar) en Paus (Achmed Akkabi) samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk maken. In een mum van tijd hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Maar door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Dit zorgt voor talloze moorden, verschillende complotten en venijnig verraad.

Naarmate de afleveringen en seizoenen volgen, wordt het netwerk natuurlijk alleen maar uitgebreider. Zo komen er heel wat nieuwe loopjongens, dealers, huurmoordenaars, enzovoort bij. Hoe alles zich zal ontwikkelen, krijgen de fans hoogstwaarschijnlijk later nog te zien. Al is nog niet bekend of Play4 ook de komende seizoenen zal uitzenden en wanneer dat precies zal zijn.

Bekijk hier een eerste trailer:

Mocro Maffia, vanaf donderdag 19 oktober om 22.30 uur op Play4 en op GoPlay.

Meer
Lees meer...