‘De Slimste Mens ter Wereld’: Play4 kondigt nieuw seizoen aan met eerste teaser

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld komt dichterbij. Nadat we eerder al heel wat namen van nieuwe deelnemers te weten kwamen, is er nu ook een eerste teaser van Play4. Daarin speelt presentator Erik Van Looy de hoofdrol, al valt er verder niet veel uit af te leiden.

Na de jubileumeditie De Allerslimste Mens ter Wereld in 2022 – gewonnen door Danira Boukhriss Terkessidis – is het dit jaar weer tijd voor een gewoon seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Het programma is daarbij al toe aan zijn 21ste jaargang, maar dat wil niet zeggen dat de mogelijke kandidaten op zijn.

Kandidaten

Eind januari maakte Erik Van Looy namelijk al de eerste kandidaat bekend voor het nieuwe seizoen: actrice en comédienne Jade Mintjens. Enkele weken later volgde met voormalige miss en presentatrice Annelien Coorevits een tweede naam. De derde naam kregen we begin juni met regisseur Robin Pront.

Begin juli volgden nog eens twee namen: comedian Alex Agnew en actrice en presentatrice Nathalie Meskens. De laatste weken maakte de zender ook al bekend dat Average RobPetra De SutterFien GermijnsSpinvisToby Alderweireld en Elisabeth Lucie Baeten zullen deelnemen.

Erik Van Looy

Al even traditioneel als de langzaam vullende kandidatenlijst, zijn de laatste jaren de bizarre aankondigingen. Dat is dit jaar alvast niet anders. Play4 deelde zojuist namelijk een korte promoclip van De Slimste Mens ter Wereld. Daarin zien we Erik Van Looy in rode peignoir aan een chique eettafel zitten met enkele gekende juryleden. Bij het eten van een radijs stikt de presentator echter, waarop “Wordt vervolgd” in beeld komt.

Bekijk de teaser van De Slimste Mens ter Wereld:

De Slimste Mens ter Wereld is later dit jaar te zien op Play4.

Meer
Lees meer...