‘De Slimste Mens ter Wereld’ maakt tweede naam bekend

Ook dit jaar keert De Slimste Mens ter Wereld terug. Na een seizoen met oud-deelnemers is het nu opnieuw tijd voor een seizoen met deelnemers die voor de eerste keer deelnemen (al zullen er waarschijnlijk ook wel weer enkele BV’s een tweede kans wagen). We wisten al dat actrice en comédienne Jade Mintjens (24) de eerste deelnemer voor het komende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld was en nu is ook de tweede naam bekend.

Erik Van Looy was gisteren te gast in De Tafel van Vier. Daar kreeg hij van gastheer Gert Verhulst de vraag of hij nog een kandidaat voor het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld kon bekendmaken. Zo kwamen we te weten dat Annelien Coorevits (36) de tweede kandidaat is voor De Slimste Mens ter Wereld 2023.

Annelien Coorevits

De tweede deelnemer voor het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld is dus opnieuw een vrouw. Annelien Coorevits werd eind 2006 verkozen tot Miss België 2007. Later was ze te zien in verschillende televisieprogramma’s, maar waarschijnlijk kent iedereen haar het beste als presentatrice van Temptation Island. Op dit moment is Annelien Coorevits te zien in Over De Oceaan op Play4.

“Het is iemand die we al jaren vragen, dus we zijn er wel blij mee”, vertelt Erik vervolgens. Gert vroeg Erik ook welke BV er nog bovenaan z’n verlanglijstje staat. Daarbij kreeg hij uiteindelijk drie namen: James Cooke, Herman Brusselmans en Stefaan Degand. Erik zou dus duidelijk graag eens z’n juryleden zien deelnemen, na zijn eigen succesvolle deelname aan de Nederlandse versie van De Slimste Mens ter Wereld.

Bekijk hier het fragment uit De Tafel van Vier:

Meer
Lees meer...