‘De Slimste Mens Ter Wereld’ maakt derde deelnemer bekend

Ook dit jaar zullen we een nieuw seizoen van De Slimste Mens Ter Wereld krijgen. Met actrice Jade Mintjens en presentatrice Annelien Coorevits waren er al twee namen bekend, maar nu volgt er dus een derde. Die derde naam is Robin Pront, regisseur en goede vriend van presentator Erik Van Looy.

Na een seizoen met oud-deelnemers is het nu opnieuw tijd voor een seizoen met deelnemers die voor de eerste keer deelnemen. Althans, voor de meesten is het hun eerste keer. Vandaag maakt Play4 bekend dat regisseur Robin Pront de derde deelnemer van het nieuwe seizoen wordt. Pront deed in 2012 al eens mee aan het programma.

Robin Pront

Dit jaar is De Slimste Mens Ter Wereld alweer toe aan zijn 21ste seizoen. Na een nieuwe editie van De Allerslimste Mens om het 20-jarig jubileum te vieren, keert het programma dit jaar dus terug naar de normale versie. Daarin zullen alvast actrice en comediènne Jade Mintjens – vooral bekend door haar werk in De Ideale Wereld – en presentatrice Annelien Coorevits te zien zijn. Zij krijgen nu dus gezelschap van regisseur Robin Pront. Dat maakt Play4 vandaag bekend.

Pront is regisseur en is vooral bekend door de reeks De Bende van Jan De Lichte en de films D’Ardennen en Zillion. Het is niet de eerste keer dat hij deelneemt, want ook in 2012 zat hij al op de iconische zetels. Toen kwam hij, als een van de vier onbekende Vlamingen dat seizoen, slechts aan twee deelnames.

De regisseur is ook een goede vriend van presentator Erik Van Looy en een grote supporter van Royal Antwerp. Het is dan ook geen verrassing dat Play4 bij de bekendmaking ook meteen een video deelde van het duo tijdens de kampioenenviering van Antwerp gisterenavond. Daarop zingen de twee regisseurs euforisch mee op een supporterslied.

Bekijk de aankondiging hier:

De Slimste Mens Ter Wereld is dit najaar te zien op Play4.

Meer
Lees meer...