Toby Alderweireld speelt mee in nieuw seizoen ‘De Slimste Mens ter Wereld’

De lijst van deelnemers aan het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld is weer een naam rijker. Tijdens de eerste aflevering van De Tafel Van Gert maakte presentator Erik Van Looy namelijk bekend dat voetballer Toby Alderweireld zal deelnemen. Dat is voor Van Looy een prestatie, want hij is grote fan van de verdediger van Royal Antwerp.

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld komt alsmaar dichterbij. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar de laatste maanden beginnen de namen elkaar snel op te volgen. Ook vandaag is het weer zover. Erik Van Looy maakte namelijk zonet bekend dat Toby Alderweireld te zien zal zijn in het nieuwe seizoen.

De Slimste Mens ter Wereld

De eerste naam was die van actrice en comédienne Jade Mintjens, gevolgd door miss en presentatrice Annelien Coorevits. Aan het einde van het voetbalseizoen, maakte Van Looy na de kampioenswedstrijd van Antwerp ook bekend dat regisseur Robin Pront zal deelnemen. Aan het begin van de zomer volgden ook nog actrice Nathalie Meskens en comedian Alex Agnew.

De laatste weken maakte de zender ook al bekend dat Average Rob,  Petra De Sutter en Fien Germijns zullen deelnemen. Ook zanger Spinvis, die in het echt Erik de Jong heet, werd vorige week aangekondigd. Daar komt nu dus nog een naam bij.

Toby Alderweireld

Tijdens de eerste aflevering van De Tafel Van Gert heeft presentator Erik Van Looy laten weten dat ook een van zijn grote voorbeelden zal deelnemen. Hij heeft namelijk voetballer Toby Alderweireld kunnen strikken voor het nieuwe seizoen.

Dat is groots voor de presentator, want het is al lang bekend dat hij grote fan is van voetbalclub Royal Antwerp. “Mijn grootste idool gaat deelnemen”, vertelt Van Looy. Daarna mogen de tafelgasten raden over wie het gaat en daarbij valt al snel de naam van de Belgische verdediger.

De Slimste Mens Ter Wereld is later dit najaar te zien op Play4.

Meer
Lees meer...