In ‘De Slimste Ploeg ter Wereld’ laat Play4 iedereen deelnemen aan ‘De Slimste Mens’

Dit najaar kan je opnieuw kijken naar De Slimste Mens ter Wereld, maar Play4 heeft nog een leuk extraatje dit seizoen. De zender komt namelijk met een quiz waaraan je zelf kan deelnemen. In De Slimste Ploeg ter Wereld nemen teams van maximum vijf personen het tegen elkaar op om de titel van “Slimste Ploeg ter Wereld” te veroveren.

Droom je er als trouwe kijker al lang van om zelf eens deel te nemen aan De Slimste Mens ter Wereld, maar stoot je daarbij telkens op het probleem dat je geen BV bent en dus niet kan deelnemen? Wel dan kan je dit jaar eindelijk zelf deelnemen aan de quiz. Play4 organiseert namelijk een wedstrijd voor teams van onbekende Vlamingen.

De Slimste Ploeg ter Wereld

Vanaf vrijdag 20 oktober 2023 zal Play4 op zoek gaan naar De Slimste Ploeg ter Wereld. Elke vrijdag en zaterdag zullen er voorrondes plaatsvinden in Play Zuid in Antwerpen. Daarbij nemen ploegen van vijf personen het tegen elkaar op in de rondes die we kennen van De Slimste Mens ter Wereld, maar ook in enkele nieuwe rondes. Elke voorronde zal één winnaar opleveren die een ticket verovert voor de grote finale op zaterdag 16 december.

In de finale wordt dan gespeeld voor de grootste eer in De Slimste Mens ter Wereld-land: de officiële oorkonde. Die zal uitgereikt worden door presentator Erik Van Looy himself. Hij zal dit najaar ook terugkeren in De Slimste Mens ter Wereld waarvoor we met Jade Mintjens, Annelien Coorevits, Robin Pront, Alex Agnew, Nathalie Meskens en Average Rob al zes kandidaten kennen.

Je team inschrijven kan via www.playzuid.be. Een ticket voor een team van maximum vijf personen kost 60 euro, wat dus overeenkomt met 12 euro per persoon. Er snel bijzijn is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt!

Meer
Lees meer...