‘De Slimste Mens ter Wereld’ kondigt zesde kandidaat aan voor nieuwe seizoen

De deelnemerslijst voor het aankomende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld begint steeds meer vorm te krijgen. Play4 maakte zojuist namelijk zijn najaarsprogrammatie bekendgemaakt en daarbij hoorde ook een nieuwe naam voor De Slimste Mens ter Wereld. Deze keer gaat het om Robert Van Impe, beter bekend als Average Rob.

Na de jubileumeditie De Allerslimste Mens ter Wereld in 2022 – gewonnen door Danira Boukhriss Terkessidis – is het dit jaar weer tijd voor een gewoon seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Het programma is daarbij al toe aan zijn 21ste jaargang, maar dat wil niet zeggen dat de mogelijke kandidaten op zijn.

Eind januari maakte Erik Van Looy namelijk al de eerste kandidaat bekend voor het nieuws seizoen: actrice en comédienne Jade Mintjens. Enkele weken later volgde met voormalige miss en presentatrice Annelien Coorevits een tweede naam. De derde naam kregen we begin juni met regisseur Robin Pront. Begin juli volgden nog eens twee namen: comedian Alex Agnew en actrice en presentatrice Nathalie Meskens.

Average Rob

Nu heeft Play4 dus aangekondigd dat ook Average Rob van de partij zal zijn. De 31-jarige Robert Van Impe, zoals de comedian en YouTuber echt heet, werd in 2015 bekend op sociale media met foto’s waarop hij zichzelf naast heel wat celebrities had gefotoshopt. Nadien ging hij als videoreporter aan de slag voor Humo.

Kort daarna begon Average Rob een YouTubekanaal met zijn broer Arno ‘The Kid’ van Impe. Daarop ging hij recent viraal met een uitgelopen Ironman. Het kanaal van Average Rob heeft al meer dan 350.000 abonnees. Sinds enkele jaren is hij ook actief als dj. Met het nummer Zaddy scoorde Average Rob ook al een hit. Tot slot bracht hij twee jaar geleden ook met succes het bier Tout Bien op de markt.

Meer
Lees meer...