‘De Slimste Mens ter Wereld’ maakt twee nieuwe deelnemers bekend

Ook dit jaar keert De Slimste Mens ter Wereld terug. En na De Allerslimste Mens ter Wereld vorig jaar gaat het dit jaar weer om een normaal seizoen. Daarvoor werden nu nog eens twee nieuwe namen bekendgemaakt.

Het 21ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld telt ondertussen vijf deelnemers. Na Annelien Coorevits, Jade Mintjens en Robin Pront zullen namelijk ook Alex Agnew en Nathalie Meskens hun kans wagen om de titel in de wacht te slepen.

Alex Agnew en Nathalie Meskens

Met comedian Alex Agnew en actrice Nathalie Meskens heeft Erik Van Looy twee BV’s kunnen overtuigen die hij al lang wilde in het programma. Maar zowel Alex Agnew als Nathalie Meskens bleven de boot lang afhouden. Meskens was wel al te zien aan de jurytafel in De Slimste Mens ter Wereld, maar nu zal ze dus ook plaatsnemen in de oranje zetels. Voor Alex Agnew wordt het zijn allereerste keer in het programma.

In totaal zijn er nu dus vijf deelnemers bekend voor het 21ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. De eerste naam was de 24-jarige comédienne Jade Mintjes. Zij werd al in januari aangekondigd. Later volgden presentatrice Annelien Coorevits in februari en vorige maand werd Robin Pront, de regisseur van Zillion, toegevoegd aan de lijst met deelnemers.

21ste seizoen

Dit najaar zal beslist worden wie de volgende winnaar wordt van De Slimste Mens ter Wereld. Vorig jaar was het presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis die niet gewoon met de titel van De Slimste Mens ter Wereld naar huis mocht, maar wel met die van De Allerslimste Mens ter Wereld.

Daardoor is de laatste winnaar van De Slimste Mens ter Wereld eigenlijk intensivist Geert Meyfroidt.

Meer
Lees meer...