‘Alex Agnew’s Fear Factor’: Deze 16 duo’s zullen hun angsten trotseren

Fear Factor komt binnenkort terug. In het programma zullen zestien duo’s van onbekende Vlamingen onder begeleiding van Alex Agnew hun grootste angsten in de ogen kijken. Dit zijn de zestien duo’s die we vanaf dinsdag 15 november te zien zullen krijgen in Alex Agnew’s Fear Factor.

Elise (36) en Sarah (34)

Fear Factor
Play4

Het eerste duo bestaat uit Elise uit Zoersel en Sarah uit Schoten. Elise werkt als manager in de farmaceutica en Sarah is advocate. Hoewel ze professioneel iets heel anders doen, zijn de dames uit het Antwerpse toch de beste vriendinnen.

Elise en Sarah laten weten dat ze allebei heel impulsief zijn en niet liever doen dan samen de bloemetjes buitenzetten. Ze zijn beiden heel sportief en vastberaden om te winnen.

Elise is bang van spinnen en hoogtes. Sarah heeft dan weer een grote angst voor vogels.

Patricia (53) en Niels (26)

Story image
Play4

Het moeder-zoon-duo Patricia en Niels is afkomstig uit het Kempense Viersel, waar mama Patricia werkt als boekhouder en Niels een gym uitbaat. Ze hebben een hele sterke band en staan altijd voor elkaar klaar.

Patricia kreeg de sportmicrobe te pakken door haar zoon en sport nu elke dag minstens een uur. Niels is een echte waaghals en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Zo doet hij onder andere aan freestyle jetski. Een deelname aan Fear Factor zou voor hem dus een makkie moeten zijn.

Zowel Patricia als Niels geven aan dat ze geen fan zijn van insecten en hebben ook verdrinkingsangst.

Anne-Laure (32) en Dorte (30)

Story image
Play4

Het volgende duo bestaat uit collega’s Anne-Laure uit Lier en Dorte uit Mortsel. Zij werken allebei als politie-inspecteur en hebben dus een uitdagende job. Anne-Laure en Dorte competitief en sportief. Zo gaan ze vaak samen sporten.

Anne-Laure is heel perfectionistisch en heeft het moeilijk om dingen los te laten. Dorte is dan weer de meest competitieve van de twee en is bereid om er alles aan te doen om te winnen.

Anne-Laure walgt ervan om vieze dingen te eten en Dorte heeft een spinnenfobie.

Florian (23) en Ruben (25)

Story image
Play4

De broers Florian en Ruben komen uit Kiezegem en Aarschot. Florian werkt als winkelbediende en Ruben is digital marketeer. Ze spelen allebei voetbal en zijn enorm competitief. Doordat ze broers zijn, kennen ze elkaar natuurlijk door en door en weten ze ook waar elkaars sterktes en zwaktes liggen.

Jongere broer Florian is de speelsere en nonchalantere van de twee. Ruben neemt daarbij dan zijn taak als grotere broer op en zorgt voor structuur.

Zowel Florian als Ruben zijn geen fan van kleine ruimtes.

Niko (35) en Anthony (35)

Story image
Play4

Het eerste duo dat niet uit het Antwerpse komt, bestaat uit de West-Vlaamse vrienden Niko een Anthony. Niko is leerkracht wiskunde en Anthony werkt als accountmanager. De twee zijn al heel lang vrienden en zijn onafscheidelijk.

Niko en Anthony gaan elke dinsdag en vrijdag samen kruisboogschieten. Ze zijn beiden heel competitief en zullen er alles aan doen om de finale te bereiken.

Tot groot jolijt van Anthony is Niko enorm bang van vogels. Anthony zelf is dan weer geen grote fan van hoogtes.

Kelly (28) en Virginie (25)

Story image
Play4

De zussen Kelly en Virginie uit Oostende waren vroeger als kat en muis, maar met ouder te worden zijn ze meer naar elkaar toegegroeid en nu zijn de twee onafscheidelijk. Kelly werkt als zorgkundige en Virginie is winkelbediende en doet pedicure.

Kelly is niet de sportiefste, maar dat maakt ze goed in competitiviteit. Haar levensmotto is zo: “deelnemen is NIET belangrijker dan winnen”. Virginie is dan weer de sportieve zus. Zij begon al als kind obsessief te sporten en doet nu vooral aan crossfit.

Beide zussen delen hun angsten voor verdrinking en kleine ruimtes.

Gyhain (27) en Ekram (26)

Story image
Play4

Ook het volgende duo bestaat uit twee zussen. Gyhain en Ekram komen uit Gentbrugge. Gyhain werkt als stewardess en Ekram is personal trainer en opvoeder. De twee zijn onafscheidelijk en steunen elkaar door dik en dun.

Gyhain en Ekram zijn echter doorzetters en zullen er alles aan doen om te winnen. Ze zijn allebei ook enorm sportief. Zo speelt Gyhain voetbal en doet ze aan boksen. Ook Ekram doet aan boksen. Zij combineert dat met crossfit en gewichtheffen.

Zowel Gyhain als Ekram hebben een angst voor hoogtes, haaien en geesten.

Angelo (26) en Romario (21)

Story image
Play4

Het laatste duo dat bestaat uit bloedverwanten is Angelo en Romario. Zij komen uit Merksem en zijn naast broers ook collega’s. Maar ze worden elkaar duidelijk niet beu, want ook buiten hun werkuren, waarbij ze vuurbestendige platen maken, zijn ze geregeld samen te vinden om te gamen.

De broers zien elkaar doodgraag, maar ze plagen elkaar toch nog wat liever. Angelo en Romario geven verder ook aan dat ze niet snel bang zijn. Iets wat ze in Fear Factor zullen moeten bewijzen.

Hoewel ze dus niet snel bang zijn, zijn de broers wel geen fan van hoogtes en kleine ruimtes.

Ben (35) en Axel (23)

Story image
Play4

Ben en Axel komen uit Zoersel en Westmalle in de Kempen en zijn collega’s. Ze werken allebei als garagist. Daarbij is Ben al drie jaar lang de baas van Axel, maar ondanks die hiërarchie zijn ze toch de beste vrienden. Zo zien ze elkaar geregeld buiten de werkuren om samen op pad te gaan.

Ben beweert dat hij nergens bang voor is en Axel wil hem dat nu zien bewijzen tijdens hun deelname aan Fear Factor. De twee zijn enorm competitief en deinzen er niet voor terug om waar nodig een beetje vals te spelen.

Bivins (25) en Mourad (23)

Story image
Play4

Bivins uit Aalst en Mourad uit Ninove zijn vrienden, die elkaar leerden kennen bij het boksen. In het dagelijkse leven is Bivins verpleegkundige en is Mourad een student office management. Ze zijn allebei enorm competitief en geven aan dat het woord ‘verliezen’ niet in hun woordenboek staat.

Bivins gaat altijd tot het uiterste en zal nooit opgeven. Mourad noemt zichzelf dan weer eens strever en wil alles zo goed mogelijk doen.

Bivins geeft aan dat hij bang is van hoogtes en insecten. Mourad is naar eigen zeggen nergens bang van en ziet zijn deelname aan Fear Factor als een test om mogelijke angsten te ontdekken.

Nele (31) en Robin (35)

Story image
Play4

Nele uit Oostmalle en Robin uit Zwijndrecht leerden elkaar jaren geleden kennen in het Antwerpse uitgaansleven.

Ondertussen zijn ze allebei aan de slag in een heel andere branche. Zo werkt Nele in de horeca en is Robin IT Senior Application Specialist. Toch blijven ze tijd voor elkaar maken om samen een stapje in de wereld te zetten.

De vrienden zijn allebei geen fan van spinnen, insecten en hoogtes.

Kim (33) en Charlotte (26)

Story image
Play4

Kim en Charlotte zijn vriendinnen en kennen elkaar nu al tien jaar. Kim komt uit Avelgem en werkt als country manager. Charlotte komt op haar beurt uit Kluisbergen waar ze haar eigen restaurant ‘De Narrenkoning’ uitbaat.

De vriendinnen vullen elkaar goed aan en delen het levensmotto: “Work hard, play hard“. Kim is de competitieve van de twee, verliezen is voor haar geen optie. Charlotte is daar iets minder mee bezig.

Kim geeft aan dat ze een enorme verdrinkingsangst heeft. Charlotte moet dan weer niet weten van ratten.

Lynn (40) en Joke (31)

Story image
Play4

Ook het volgende duo bestaat uit twee vriendinnen. De vriendschap tussen Lynn uit Pulle en Joke uit Zonhoven kende wel een heel bijzondere start. De twee leerden elkaar namelijk kennen tijdens een Tinderdate. Die leverde hen geen relatie op, maar wel een mooie vriendschap.

Lynn heeft 15 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt, maar is nu werkzoekend. Joke werkte lang als kok, maar gooide haar leven recent over een andere boeg en is nu aan de slag als schilder.

Lynn is geen fan van kleine ruimtes en hoogtes. Joke is dan weer bang van spinnen, insecten en donkere ruimtes.

Melissa (30) en Marieke (32)

Story image
Play4

Melissa uit Westerlo en Marieke uit Lichtaart werken samen in hetzelfde kapsalon. Ze werken daar nu al enkele jaren als kapster en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld.

Marieke is een heel directe vrouw en presteert goed onder druk. Daarnaast heeft ze ook genoeg overtuigingskracht om Melissa mee te trekken wanneer ze een proef niet meteen zou durven uitvoeren.

Melissa’s grootste angsten zijn spinnen en kleine ruimtes. Marieke is dan weer geen fan van water.

Maude (22) en Kenneth (23)

Story image
Play4

Orthopedagoog Maude uit Drongen en make-upartiest Kenneth uit Gent zijn beste vrienden.

Maude is de dominante van het duo en geeft alvast aan dat ze voldoende overtuigingskracht heeft om Kenneth te overhalen als hij iets niet zou durven. Kenneth is dan weer perfectionistisch een wil alles tot een goed einde brengen. Daarbij kan hij ook niet goed tegen zijn verlies.

Maude heeft last van hoogtevrees. Kenneth geeft op zijn beurt dan weer aan dat hij geen fan is van water. Helaas voor het duo kregen we hen al te zien in een proef die hoogte en water combineert.

Ercan (38) en Smail (29)

Story image

Het laatste duo bestaat uit collega’s Ercan uit Heusden-Zolder en Smail uit Genk. Zij werken samen in dezelfde horecazaak.

De Limburgers geven aan dat ze echte doorzetters zijn die elkaar tot het uiterste kunnen drijven. Ze zijn heel competitief en zijn dus niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven. Ercan overwon recent nog lymfeklierkanker en werd daarbij enorm geholpen door Smail.

Zowel Ercan als Smail zijn geen fan van hoogtes en kleine ruimtes.

Bekijk hier de trailer voor Alex Agnew’s Fear Factor:

Alex Agnew’s Fear Factor is vanaf 15 november 2022 elke dinsdag om 21 uur te zien op Play4 of online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...