‘Alex Agnew’s Fear Factor’ krijgt startdatum

Fear Factor komt nog deze maand terug! Het programma waarin duo’s hun grootste angsten onder ogen komen, was van 2002 tot 2006 te zien op VTM. Maar nu keert het terug naar Play4 met een gloednieuw seizoen. Daarbij neemt Alex Agnew de fakkel over van presentator Walter Grootaers, maar de opdrachten zijn er duidelijk niet minder eng op geworden.

Nu De Allerslimste Mens ter Wereld op z’n einde loopt, is het al tijd om te kijken naar wat er in de plaats zal komen. Op dinsdagavond zal het slot ingenomen worden door Alex Agnew’s Fear Factor, de grote terugkeer van het populaire spelprogramma.

Alex Agnew’s Fear Factor

Dit voorjaar kondigde Play4 aan dat het legendarische programma Fear Factor zou terugkeren. Het originele programma liep van 2002 tot 2006 op VTM en werd toen gepresenteerd door Walter Grootaers. Maar nu krijgt Fear Factor met stand-upcomedian Alex Agnew een nieuwe presentator, die ook meteen z’n volledige naam aan de titel van het programma mocht toevoegen.

Deze keer zullen opnieuw zestien onbekende duo’s (en ook enkele BV’s) voor angstaanjagende uitdagingen worden gesteld. Eerder kregen we al een teaser te zien waarbij een duo in een auto in water wordt ondergedompeld. Daarbij zit een van de twee aan het stuur en de ander in de kofferbak. Maar in de nieuwe teaser krijgen we ook opdrachten met insecten en kooien te zien. Het duo dat alle proeven het beste doorstaat, gaat met 30.000 euro naar huis.

Alex Agnew’s Fear Factor is vanaf 15 november, binnen minder dan twee weken dus, elke dinsdag te zien op Play4. Je kan het programma ook online bekijken via GoPlay.be.

Bekijk hier de officiële teaser van Alex Agnew’s Fear Factor:

Alex Agnew’s Fear Factor is vanaf dinsdag 15 november elke week om 21 uur op Play4 of online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...