‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Wie keert wanneer terug in de finaleweken?

Maandag beginnen de finaleweken van De Allerslimste Mens ter Wereld. Op donderdag 10 november weten we wie er met de titel naar huis mag gaan, maar tot die tijd nemen de 10 beste kandidaten van dit seizoen het tegen elkaar op. Dit zijn de kanshebbers op de titel.

Maakt presentator Bart Cannaerts zijn favorietenrol waar? Of steekt Danira Boukhriss Terkessidis er een stokje voor? Of komt er nog een verrassing uit de bus? Dat zullen we de komende twee weken te zien krijgen in De Allerslimste Mens ter Wereld. Dit seizoen waren er twee kandidaten die er dus met kop en schouders bovenuit staken, maar toch is alles nog mogelijk in de laatste acht afleveringen. Hieronder is alvast te lezen wie wanneer zal terugkeren.

Eerste finaleweek

De ontknoping van dit speciale seizoen begint natuurlijk volgende maandag 31 oktober. Daarin is alvast presentator Kobe Ilsen te zien. Hij won de vorige aflevering en keert daardoor meteen terug. Hij neemt het op tegen Lotte Vanwezemael (3 deelnames, 1 overwinning) en Riadh Bahri (3 deelnames, 1 overwinning).

Op dinsdag komt Merol (4 deelnames, 1 overwinning) terug. Zij verliet het programma vorige week na een spannende finale tegen Danira. Woensdag keert Jelle Cleymans (4 deelnames, 2 overwinningen) terug naar de studio. Voor hem is het al wat langer geleden dat hij nog deelnam. Uiteindelijk sluit Delphine Lecompte (4 deelnames, 2 overwinningen) de eerste finaleweek af.

Tweede finaleweek

Maandag 7 november begint dan de grote finaleweek. Op die dag komt journaliste Liesbeth Van Impe (4 deelnames, 3 overwinningen) het gezelschap vervoegen. Een dag later, op dinsdag, keert Jonas Geirnaert (5 deelnames, 2 overwinningen) terug naar de studio. Hij was er bij in de vijf eerste afleveringen van dit seizoen.

Vanaf woensdag is het dan tijd voor de terugkeer van een van de twee beste spelers van dit seizoen. Danira Boukhriss Terkessidis maakt dan haar opwachting in de halve finale. Zij behaalde 12 deelnames en won er 5. Maar dat konden er nog meer zijn. Danira moest namelijk verplicht stoppen om terug te kunnen keren in de finaleweken.

In de grote finale keert uiteindelijk de allerbeste speler van dit seizoen, Bart Cannaerts, terug. Hij kwam aan 17 deelnames en won er 9. Daarmee brak hij net niet het record van Ella Leyers, maar toch is hij op dit moment de topfavoriet om het programma te winnen. Of hij die rol ook zal kunnen waarmaken, dat krijgen we te zien tijdens de grote finale op donderdag 10 november.

De Allerslimste Mens ter Wereld, van maandag t.e.m. donderdag om 21 uur op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...