‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Kobe Ilsen het tijdens zijn vorige deelname?

We zitten in de laatste reguliere week van De Allerslimste Mens ter Wereld. Daarin zullen er nog maar twee nieuwe kandidaten te zien zijn. De eerste daarvan is presentator Kobe Ilsen. Hij zal het vanavond opnemen tegen goeie vriendin Danira Boukhriss Terkessidis en Otto-Jan Ham. Zij versloegen gisteren Merol, die als tweede zal terugkeren in de finaleweken.

Binnen drie weken weten we wie de titel van Allerslimste Mens mee naar huis neemt. Dat Bart Cannaerts als allerlaatste zal terugkeren, was al geweten. En ook Danira Boukhriss Terkessidis’ terugkeer als voorlaatste staat al vast. Zij doet vanavond namelijk ook al voor de elfde keer mee. Vanavond nemen zijn en Otto-Jan Ham het op tegen de voorlaatste kandidaat van dit seizoen, Kobe Ilsen. Hij deed eerder in 2015 al mee.

Kobe Ilsen

Nog twee kandidaten en dan is het tijd voor de finaleweken van De Slimste Mens ter Wereld. De voorlaatste nieuwkomer is presentator Kobe Ilsen. Hij deed eerder al mee in 2015, waar hij toen aan zeven deelnames kwam. Daarvan won hij er 3 en keerde hij in de derde laatste aflevering terug.

Uiteindelijk verloor hij de grote finale tegen Tom Waes en Danira Bouhkriss Terkessidis. Dat is een scenario dat eventueel kan terugkeren morgen, als Kobe en Danira Otto-Jan Ham naar huis zouden sturen. Tom Waes komt morgen namelijk als allerlaatste kandidaat terug.

Jury

Naast Kobe, Otto-Jan en Danira zullen ook Maaike Cafmeyer en Jan Jaap van der Wal te zien zijn. Zij nemen voor het eerst samen plaats achter de jurytafel. Voor Cafmeyer is het de tweede keer, terwijl Van der Wal eerder al vier keer in de jury zat.

In een preview gaat alle aandacht naar de nieuwe kandidaat Kobe en de eerste ontmoeting tussen zijn vrouw en Danira. “De eerste avond dat ik mijn vrouw aan haar voorstelde, eindigde met zij die aan het kussen waren”, vertelt hij. “Volgende puzzel”, is dan ook het slimme antwoord van Danira.

Bekijk de preview hier:

Meer
Lees meer...