‘De Slimste Mens ter Wereld’ kondigt opnieuw kandidaat aan

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld lijkt er echt aan te komen. De laatste maanden maakte Play4 al enkele namen bekend, maar nu beginnen ze elkaar snel op te volgen. Vandaag kondigt de zender namelijk aan dat ook politica Petra De Sutter zal deelnemen. Op de volledige lijst is het nog even wachten.

Het nieuwe tv-seizoen is deze week begonnen. Op Play4 betekent dat een nieuw seizoen van Niveau 4, het nieuwe Celebrity MasterChef, De Verhulstjes, enzovoort. Maar ook De Slimste Mens Ter Wereld zal later dit jaar terugkeren. Wanneer dat precies is, is nog niet bekend.

Maar toch maakte de zender al heel wat namen bekend. Ook vandaag werd er een nieuwe kandidaat aan de lijst toegevoegd. Daarnaast kan je ook als onbekende Vlaming je kans wagen in het nieuwe De Slimste Ploeg ter Wereld in Play Zuid.

De Slimste Mens 2023

Vorig jaar zagen we met De Allerslimste Mens ter Wereld een jubileumeditie van het programma. Dit jaar is het opnieuw tijd voor een normaal seizoen van de quiz. Dat is ondertussen al toe aan zijn 21ste seizoen. In de loop van het jaar maakte presentator Erik Van Looy al enkele kandidaten bekend.

De eerste naam was die van actrice en comédienne Jade Mintjens, gevolgd door miss en presentatrice Annelien Coorevits. Aan het einde van het voetbalseizoen, maakte Van Looy na de kampioenswedstrijd van Antwerp ook bekend dat regisseur Robin Pront zal deelnemen. Aan het begin van de zomer volgden ook nog actrice Nathalie Meskens en comedian Alex Agnew. De laatste nieuwe naam was Average Rob, die enkele weken geleden aan de lijst werd toegevoegd.

Petra De Sutter

Vandaag maakte de zender bekend dat ook politica Petra De Sutter zal deelnemen. De Sutter is Minister van Overheidsbedrijven en Telecommunicatie en zetelt in de partij Groen. Haar deelname maakte ze bekend in een interview met Dag Allemaal. Daar vertelde ze ook meteen dat presentator Erik Van Looy speciaal voor haar naar het kabinet trok. Daar moest ze enkele vragen uittesten en dat is goed verlopen, want nu zal ze dus officieel deelnemen aan het nieuwe seizoen.

Een exacte startdatum voor De Slimste Mens ter Wereld is er nog niet.

Meer
Lees meer...