‘De Verhulstjes’: Viktor deelt eerste foto’s vanop hun cruise in Scandinavië

De Verhulstjes keren dit najaar terug voor alweer een vijfde seizoen van hun succesvolle realityreeks. Dat zal zich deze keer niet enkel in België en in Saint-Tropez afspelen, maar ook in Scandinavië. Gert, Ellen, Marie en Viktor Verhulst zijn op dit moment namelijk op cruise naar de Noorse Fjorden. Die laatste deelde daarvan zojuist een hele reeks foto’s.

Sinds 2021 zijn er al vier seizoenen van De Verhulstjes verschenen op tv. Het programma kon steeds op veel positieve reacties en heel wat kijkcijfers rekenen. Het kwam dan ook niet als een verrassing toen Gert Verhulst begin maart bekendmaakte dat er een vijfde seizoen kwam. “We gaan iets leuks doen”, klonk het toen.

Scandinavië

Anderhalve week geleden raakte bekend wat dat “leuks” precies was. Gert, Ellen, Marie en Viktor gaan namelijk op cruise. Ze nemen daarvoor de boot in Kiel, Duitsland, trekken langs Kopenhagen, Denemarken en gaan door tot Flåm in Noorwegen. Daardoor zal een deel van het nieuwe seizoen zich afspelen in Scandinavië.

Van die cruise deelde Viktor Verhulst nu alvast enkele foto’s. Daarbij zien we enkele liftfoto’s, zowel van de familie als van Viktor alleen. Daarnaast zien we Gert ook met een bijl gooien en toont Viktor dat het in Scandinavië al eens durft te regenen. Tot slot wordt er duidelijk ook heel wat gegeten en gedronken op de boot.

Ardèche

Naast Scandinavië zal het vijfde seizoen van De Verhulstjes zich uiteraard ook op opnieuw deels in België en in Saint-Tropez afspelen. Daarnaast komt er nog een nieuwe locatie in beeld. De familie gaat namelijk ook kamperen in de Ardèche. Vooral voor Gert is dat een nostalgisch moment, want het gaat om de camping waar hij zijn jaarlijkse vakantie doorbracht met zijn ouders.

Bekijk hier de foto’s van de cruise van De Verhulstjes:

De vijfde seizoen van De Verhulstjes is dit najaar te zien op Play4.

Meer
Lees meer...