Fien Germijns binnenkort ook te zien in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld komt alsmaar dichterbij. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar de laatste maanden beginnen de namen elkaar snel op te volgen. We kunnen een nieuw seizoen dus waarschijnlijk nog dit najaar verwachten. Vandaag maakt Play4 opnieuw een nieuwe kandidaat bekend.

Het nieuwe tv-seizoen is terug begonnen. Op Play4 betekent dat een nieuw seizoen van Niveau 4Celebrity MasterChefDe Verhulstjes, enzovoort. Maar ook De Slimste Mens Ter Wereld zal later dit jaar terugkeren. Wanneer dat precies is, is nog niet bekend.

Maar toch maakte de zender al heel wat namen bekend. Ook vandaag werd er een nieuwe kandidaat aan de lijst toegevoegd. Daarnaast kan je ook als onbekende Vlaming je kans wagen in het nieuwe De Slimste Ploeg ter Wereld in Play Zuid.

Nieuwe kandidaten

Vorig jaar zagen we met De Allerslimste Mens ter Wereld een jubileumeditie van het programma. Dit jaar is het opnieuw tijd voor een normaal seizoen van de quiz. Dat is ondertussen al toe aan zijn 21ste seizoen. In de loop van het jaar maakte presentator Erik Van Looy al enkele kandidaten bekend.

De eerste naam was die van actrice en comédienne Jade Mintjens, gevolgd door miss en presentatrice Annelien Coorevits. Aan het einde van het voetbalseizoen, maakte Van Looy na de kampioenswedstrijd van Antwerp ook bekend dat regisseur Robin Pront zal deelnemen. Aan het begin van de zomer volgden ook nog actrice Nathalie Meskens en comedian Alex Agnew. De laatste weken maakte de zender ook al bekend dat Average Rob en Petra De Sutter zullen deelnemen.

Fien Germijns

Vandaag werd daar ook nog Fien Germijns aan toegevoegd. Germijns is de laatste jaren een van de meest geliefde radiostemmen van Vlaanderen en staat in voor de ochtend op Studio Brussel. Daarnaast presenteert ze ook al een tijdje de quiz Switch in de zomer en was ze ook al te zien in De Dag Van Vandaag, waar ze elke avond aan een ander huis in Vlaanderen stond.

De Slimste Mens ter Wereld is later dit najaar te zien op Play4.

Meer
Lees meer...