Left Right
scrollTop top

Suikerrock stopt na editie 2020: The Sisters of Mercy en White Lies als eerste namen


Het Tiense festival Suikerrock houdt ermee op na de editie van 2020. De organisatoren kondigen alvast The Sisters of Mercy en White Lies aan. Afspraak van 30 juli tot 2 augustus.

Suikerrock gaat er nog één keer “een lap op geven”, maar zal in 2021 niet meer doorgaan. Dat laten de organisatoren weten in een persbericht.

“Suikerrock was 34 jaar lang, samen met Tiense Suiker, het belangrijkste uithangbord van de stad Tienen”, lezen we. “Helaas moeten we vaststellen dat het huidige Tiense stadsbestuur geen respect toont voor het unieke en belangeloze werk van zowel Suikerrock als haar partners en vrijwilligers.”

“Het is heel jammer om vast te stellen dat dit bestuur afspraken en beloftes niet nakomt en herroept, waardoor ze Suikerrock de opties voor de toekomst ontneemt.” Zondag blijft de traditionele familiedag van het festival.

The Sisters of Mercy  

The Sisters of Mercy bestaan al sinds eind jaren ’70 en staan mee aan de wieg van de postpunk, newwave- en gothicmuziek. In de jaren ’80 schopte de band keet en wisten ze zich van cafégroep op te werken tot internationale hoogvliegers. Tot hun grootste hits behoren Body and Soul, Temple of Love, Alice en No Time To Cry.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update