Left Right
scrollTop top

Serie over superhelden ‘Jupiter’s Legacy’ vrijdag 7 mei op Netflix


Jupiter's League
© Bron: Netflix

Nog een serie over superhelden? Yes please! Vrijdag komt de nieuwste Netflix Original uit om te bingewatchen. We volgen er oude superhelden die de nieuwe generatie in de gaten houden.

Jupiter’s Legacy is een serie gebaseerd op de gelijknamige stripreeks. We bevinden ons in de periode een eeuw nadat de eerste superhelden op de scène verschenen. Een oude groep superhelden kijkt naar de volgende generatie om te blijven vechten voor het goede als zij er niet meer zijn. Wat ze zien, vult hen weliswaar niet met hoop. De kinderen van The Utopian en Lady Liberty vechten tegen verslavingen en staan in de roddelbladen. De wereld staat aan de rand van de afgrond en nieuwe slechteriken staan op. Nu is het aan de jongeren om tegen het kwade te strijden. Maar kunnen ze het wel aan?

Josh Duhamel in de hoofdrol

Josh Duhamel (Transformers) speelt de rol van Sheldon Sampson, aka The Utopian. Leslie Bibb (ER, The Babysitter) speelt zijn vrouw Grace, aka Lady Liberty. Samen maken ze deel uit van ‘The Union of Justice’. Hun dochter, Chloe, wordt gespeeld voor Elena Kampouris en Andrew Horton speelt de zoon Brandon. De oom van de kinderen wordt vertolkt door Ben Daniels (The Crown), die als superheld Brainwave ook deel uitmaakt van ‘The Union of Justice’.

Alle afleveringen meteen op Netflix

De gelijknamige stripreeks werd geschreven door Mark Millar en getekend door Frank Quitely. In de strips ligt de focus voornamelijk op de kinderen Chloe en Brandon. Alle acht afleveringen van Jupiter’s Legacy zullen meteen op Netflix staan op vrijdag 7 mei. Wie kan ze allemaal bingewatchen voor er zaterdag een terrasje wordt gedaan?

Bekijk hier de trailer van Jupiter’s Legacy:

Hier vind je de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…