Left Right
scrollTop top

Josh Duhamel bevestigd als vervanger van Armie Hammer in ‘Shotgun Wedding’ na kannibalismeschandaal


Josh Duhamel acteur
© Josh Duhamel – Bron: Isopix

Josh Duhamel is nu ook officieel aangeduid als vervanger van van Armie Hammer in de aankomende actiekomedie Shotgun Wedding. Daarin zal hij te zien zijn naast Jennifer Lopez. Hammer verliet het project een paar weken geleden, nadat hij onder vuur was komen te liggen na beschuldigingen van verkrachtings- en kannibalismefetisjen.

Acteur Armie Hammer stond enkele weken geleden ineens in het oog van de storm. Een vrouw was namelijk naar buiten gekomen met een reeks privéberichten die hij naar haar zou gestuurd hebben. De berichten zijn vaak seksueel getint, maar sommigen zijn verontrustend. Hammer blijkt namelijk nogal afwijkende seksuele voorkeuren te hebben.

Kort na het uitlekken van die berichten besliste Armie Hammer om uit de film Shotgun Wedding te stappen. Zelf ontkent hij nochtans alle beschuldigingen. Hij beweert dan ook dat zijn beslissing daar niets mee te maken heeft. “Ik kan nu mijn kinderen niet vier maanden achterlaten om een film te gaan opnemen in de Dominicaanse Republiek”, klinkt het.

Shotgun Wedding

Productiehuis Lionsgate moest dus op zoek naar een vervanger om Tom te spelen. Die vormt in Shotgun Wedding een koppel met Darcy (Jennifer Lopez).

Ondanks strubbelingen in hun relatie trouwen Tom en Darcy toch, maar dan wordt het hele huwelijksfeest gegijzeld. Jason Moore is de regisseur van dienst en de film is op basis van een scenario van Mark Hammer en Liz Meriwether.

Josh Duhamel

Die vervanger vond de productie bij Josh Duhamel (Transformers, When in Rome, Safe Haven). “We weten dat Josh en Jennifer een boeiend en sexy stel op het scherm zullen worden. Ze zullen leuke sparringpartners zijn als hun droomhuwelijk een nachtmerrie wordt”, zegt Erin Westerman van Lionsgate aan EW.

Lionsgate maakte ook meteen twee namen bekend die deel uitmaken van de cast van Shotgun Wedding. Het gaat om Jennifer Coolidge (American Pie) en de Braziliaanse actrice Sonia Braga.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update