Dit superschattige ‘Up’-aanzoek moet je gezien hebben

Up is nog steeds een van de mooiste films die Pixar ooit heeft gemaakt. Iedereen kent zeker nog het superemotionele begin van de film. Maar ook de rest was vertederend. Vooral de superschattige scoutsjongen Russell veroverde een plekje in ons hart. En dat waren deze tieners duidelijk nog niet vergeten.

In de Verenigde Staten is prom zowat het belangrijkste moment uit het leven van jongeren. Er is dan ook altijd veel te doen rond wie je als date meeneemt en hoe je die persoon meevraagt. Maar deze jongen is nu al de winnaar van de prom proposals van 2020.

Russell uit Up

Russell Up Prom
TikTok @tearsonmyfannypack

Avery Finn, een laatstejaarsstudent uit het Amerikaanse Indiana had een origineel idee om zijn beste vriendin Georgia mee te vragen naar het eindejaarsbal. Hij deed dat door zich te verkleden in de scoutsjongen Russell uit Up.

Hij haalde echt alles uit de kast. Zo had hij een tiental ballonnen bij en stelde hij ook zijn vraag in ware Russell-stijl. Vanuit zijn boekje las hij voor: “Goeiemiddag, mijn naam is Avery en ik ben een wilderness explorer. Heb je assistentie nodig vandaag, mevrouw? Zie je deze? Dat zijn mijn wilderness explorer badges. Zoals je ziet, mist er ééntje. Da’s mijn ‘naar het eindejaarsbal gaan’-badge.” En dan stelde hij de vraag.

Hoewel Georgia eerst “nee” antwoordt als mopje, zegt ze nadien uiteraard volmondig “ja”. Want wie kan er nu nee zeggen tegen Avery na zo’n schattig aanzoek?

Bekijk het schattige aanzoek hier:

@tearsonmyfannypack

i got asked to prom today ? #editing101 #SnickersFixTheWorld #prom #prompsal #fyp #disney #up

♬ Up Theme Song – Michael Giacchino
Meer
Lees meer...