‘Sweet Home’ seizoen 3 krijgt eerste teaser

Het derde en meteen ook laatste seizoen van de Zuid-Koreaanse reeks Sweet Home verschijnt volgende maand op Netflix. De streamingdienst heeft nu de eerste officiële teaser voor het seizoen vrijgegegeven.

Volgende maand verschijnt het derde en laatste seizoen van de Zuid-Koreaanse reeks Sweet Home op Netflix. Dat laatste seizoen heeft nu een officiële teaser gekregen waarin we te zien krijgen wat we mogen verwachten.

Sweet Home seizoen 3

Toen in december 2023 het tweede seizoen van Sweet Home verscheen, liet hoofdrolspeler Song Kang al weten dat het derde seizoen al ingeblikt werd. Dit moest snel gebeuren aangezien de acteur in april begon aan zijn verplichte legerdienst. Daardoor moeten we dus niet lang wachten op de release van het derde seizoen. Tussen de eerste twee seizoenen zat maar liefst drie jaar, maar tussen seizoen 2 en 3 zal het gaan om amper 7 maanden. Want op vrijdag 19 juli mogen we het derde seizoen al verwachten op Netflix.

In het derde seizoen zullen de lijnen tussen monsters en mensen nog meer vervagen. “De mensheid worstelt met de crisis van neohumans in een wereld die op de rand van vernietiging staat”, klinkt het in het officiële statement van Netflix. We mogen ons dus opmaken voor een spannende apotheose van de Zuid-Koreaanse reeks.

Teaser

In de officiële teaser krijgen we al enkele actiebeelden te zien. We krijgen in het begin te horen dat de “safe place” in het stadium niet langer veilig lijkt te zijn. Sang-wook/Sang-won (Lee Jin-uk) kondigt aan dat overlevenden die symptomen vertonen enkele privileges krijgen tegenover andere overlevenden. Wat uiteraard niet in goede aarde valt bij de overlevenden zonder symptomen. Ondertussen zetten Eun-yu (Ko Min-si) en Chan-yeong (Jinyoung) hun strijd tegen de monsters verder.

We krijgen ook te zien hoe mensen opgezogen worden in mysterieuze cocons, die kunnen wijzen op de opkomst van de neomensen, die de sleutel kunnen worden. Maar uiteraard krijgen we ook veel te zien van Hyun-su (Song Kang) die vastberaden is om een einde te maken aan de plannen van Sang-wong.

Het derde en laatste seizoen van Sweet Home zal vanaf vrijdag 19 juli te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de eerste teaser voor het derde seizoen van Sweet Home:

Het derde seizoen van Sweet Home verschijnt op vrijdag 19 juli op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...