‘Sweet Home’ seizoen 3 krijgt releasedatum

Het derde en meteen ook laatste seizoen van de Zuid-Koreaanse reeks Sweet Home verschijnt volgende maand op Netflix. De streamingdienst heeft de releasedatum vandaag bekendgemaakt met een poster. Op de poster is Hyun-su (Song Kang) te zien met zijn vleugel in een onheilspellende omgeving.

Goed en slecht nieuws voor de fans van de Zuid-Koreaanse reeks Sweet Home, want het derde seizoen heeft een releasedatum gekregen. Maar het slechte nieuws is dat dat het laatste seizoen wordt van de reeks. Netflix belooft alvast dat het verhaal van elk personage afgerond zal worden.

Sweet Home

Toen in december 2023 het tweede seizoen van Sweet Home verscheen, liet hoofdrolspeler Song Kang al weten dat het derde seizoen al ingeblikt werd. Dit moest snel gebeuren aangezien de acteur in april begon aan zijn verplichte legerdienst. Daardoor moeten we dus niet lang wachten op de release van het derde seizoen. Tussen de eerste twee seizoenen zat maar liefst drie jaar, maar tussen seizoen 2 en 3 zal het gaan om amper 7 maanden. Want op vrijdag 19 juli mogen we het derde seizoen al verwachten op Netflix.

In het derde seizoen zullen de lijnen tussen monsters en mensen nog meer vervagen. “De mensheid worstelt met de crisis van neohumans in een wereld die op de rand van vernietiging staat”, klinkt het in het officiële statement van Netflix. We mogen ons dus opmaken voor een spannende apotheose van de Zuid-Koreaanse reeks.

Het derde en laatste seizoen van de reeks zal vanaf vrijdag 19 juli te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de aankondiging van de releasedatum van het derde en laatste seizoen van Sweet Home:

Het derde en laatste seizoen van Sweet Home verschijnt op vrijdag 19 juli op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...