Left Right
scrollTop top

Swipen we op Tinder binnenkort door GIF’s en meer foto’s?


Swipen we op Tinder binnenkort door GIF’s en meer foto’s?

De datingapp introduceert binnenkort misschien een nieuwe functie: ‘loops’. Korte video’s van jezelf om meer matches binnen te halen. Kan je nooit kiezen welke zes foto’s je gaat gebruiken? Tinder is ook aan het testen om je negen in plaats van zes foto’s te laten uploaden.

Het concept van Tinder is ons wel bekend, oordelen op maximaal zes foto’s of die persoon een mogelijke toekomstige partner kan zijn en die dan links of rechts swipen. Maar stilstaande foto’s zijn wat saai en daar willen ze bij de datingapp verandering in brengen met een nieuwe functie: loops.

Loops zijn heel korte video’s (2 seconden) die constant opnieuw afspelen, eigenlijk zoals GIF’s. Volgens de aankondiging van Tinder is loops de beste manier om meer matches te hebben. Binnenkort kunnen we de gewone foto’s op ons Tinderprofiel vervangen door korte video’s.

Hoe werkt het?

Je zal elke bestaande video kunnen uploaden in de app en je kiest zelf welk stukje van de video je wil gebruiken als loop. Je kan meerdere loops instellen en die afwisselen met de klassieke foto’s. Op hun website kondigden ze gisteren aan dat ze de nieuwe functie aan het testen zijn. Maar niet alleen loops is in een testfase, ze zijn ook aan het bekijken om het mogelijk te maken om negen in plaats van zes foto’s te uploaden. Loops wordt op dit moment getest met iOS-toestellen in Canada en Zweden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308