Eerste seizoen telenovelle ‘Lisa’ op VTM eindigt vanavond met extra lange slotaflevering én een grote cliffhanger

Op VTM kan je donderdagavond om 20 uur kijken naar de laatste aflevering van de telenovelle Lisa. Normaal wil dat zeggen dat het verhaal afgesloten wordt, maar recent maakte de zender bekend dat Lisa een tweede seizoen krijgt. Dat wil meteen ook zeggen dat de aflevering vanavond vol intriges én een grote cliffhanger zit.

De fans van Lisa vielen de voorbije weken al van de ene schok in de andere. Een onverwachte moord, een spectaculair auto-ongeval, een plotse zwangerschap, heftige confrontaties tussen liefdesrivalen en continue spanningen tussen de halfzussen zorgden voor heel wat spectaculaire afleveringen op VTM.

Al die gebeurtenissen komen vanavond in de extra lange slotaflevering samen voor een spannende ontknoping. Komen Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems) eindelijk samen? De voorbije weken groeiden de twee steeds dichter naar elkaar toe. Jonas is alvast ook vastbesloten om ervoor te zorgen dat Lisa haar verlegenheid eindelijk te baas kan.

Gert en Katja

Katja en Gert – Bron: VTM

Maar ook voor de andere personages van Lisa staat er nog heel wat te gebeuren. Zo probeert Gert (Bert Verbeke) achter de rug van Dorine (Hilde Heijnen) een deal met Katja (Anouck Luyten) uit de brand probeert te slepen om haar te doen zwijgen over de moord op Mark (Lucas Van den Eynde).

Op liefdesvlak is het daarnaast uitkijken naar hoe het loopt tussen Patrick (Frank Dierens) en Suzanne (Hilde De Baerdemaeker) en tussen Pilar (Naomi Janssens) en Lars (Thomas Van Caeneghem).

De slotaflevering van Lisa is donderdag 1 juli vanaf 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...