Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’: Julia en Wouter geven duidelijkheid over hun relatiestatus


Temptation Island Wouter Julia
© Wouter en Julia – Bron: Play5

Het koppel Julia en Wouter kon in de loop van het afgelopen seizoen van Temptation Island: Love or Leave op steeds meer sympathie rekenen van de kijkers. De twee leken echt iets te leren van het avontuur en velen hoopten dan ook op een goede afloop voor hen. Uiteindelijk bleek de relatie tussen Wouter en Julia toch niet te hebben standgehouden en daar zal in de toekomst geen verandering in komen. Dat hebben de twee in een gezamenlijke vlog bevestigd.

Bij de start van Temptation Island: Love or Leave hadden maar weinig mensen vertrouwen in een positieve afloop voor het koppel Julia en Wouter. Die laatste bleek zich tijdens hun relatie niet echt als de meest attente vriend te hebben getoond en kwam zelf tot dat besef tijdens het programma. Toch moest hij pijnlijk toekijken hoe Niels in de andere villa aan Julia toonde dat het ook anders kon.

Na een tijdje had Julia het echter gehad met het ‘opdringerig’ gedrag van Niels en hield ze hem steeds meer op afstand. Hoewel Niels anders beweert, houdt Julia dan ook vol dat er nooit iets is gebeurd. Toen Wouter op het laatste kampvuur dan nog eens met rozen aankwam, leek niets een mooie toekomst tussen de twee in de weg te staan.

“Zoeken iets anders in een relatie”

Toen we Julia en Wouter enkele maanden later hoorden, bleken de twee toch uit elkaar te zijn. In een gezamenlijke vlog hebben ze nu meer uitleg gegeven over hoe het nu werkelijk zit tussen hen. “We hebben geen relatie meer. We zijn nog wel heel goed bevriend, alleen een relatie zit er tussen ons niet meer in. Toch?”, noteert de website Love Reality uit de mond van Julia.

“Misschien is het in de laatste aflevering niet helemaal goed overgekomen, maar wij denken dat onze levens niet echt bij elkaar passen en dat we beiden iets anders zoeken in een relatie. We zijn nog steeds goed bevriend en hebben ook een bedrijf samen, dat gaat ook gewoon goed. We hebben zeker geen ruzie en haten elkaar niet, we hebben beiden niets verkeerds gedaan, maar doen nu beiden ons ding. Na Temptation Island zijn we er achter gekomen dat wij hele andere doelen hebben in het leven”, bevestigt Wouter, waarmee hij meteen alle hoop afneemt van iedereen die dacht dat hij misschien ooit opnieuw met Julia zou samenkomen.

Bekijk hier de vlog van Julia en Wouter:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…