‘Temptation Island’ krijgt zeker nog een seizoen … en misschien wel dit jaar al

‘Temptation Island’ krijgt zeker nog een seizoen … en misschien wel dit jaar al

Er komt zeker nog een seizoen van ‘Temptation Island’. Dat blijkt alvast uit een oproep van het Nederlandse castingbureau MULTA Casting op Facebook. Daarin zoeken ze naar zowel koppels als vrijgezellen voor het programma. Dat die oproep dit jaar zo vroeg komt, zou erop kunnen wijzen dat er in het najaar misschien al een nieuw seizoen komt van ‘Temptation Island’.

“Zijn jij en je partner toe aan de ultieme relatietest? Of denk jij dat je de beste verleider of verleidster uit je omgeving bent? Geef je dan snel op”, schrijft het Nederlandse castingbureau op zijn Facebookpagina.

Nieuw seizoen in het najaar?

Het is opmerkelijk dat er al zo snel gezocht wordt naar nieuwe kandidaten. Die moeten zich volgens het bericht halverwege april twee weken vrij kunnen maken.

Ook dat is opvallend, want normaal wordt het programma maar opgenomen in het najaar. Veel fans hopen dan ook dat we sneller dan verwacht een nieuw seizoen krijgen, misschien wel al in het september …

Kan jij beter dan de verleiders en verleidsters van dit jaar?

Het huidige seizoen van Temptation Island begint op 1 februari met een dubbelaflevering. Maar als je denkt dat je het zelf beter kunt dan de verleiders en verleidsters van dit jaar of je wil je relatie op de proef stellen, kan je mailen naar info@multacasting.nl.

En ondertussen kijken wij uit naar het huidige seizoen. De eerste trailers beloven alvast weinig goeds voor de koppels.

Zin om zelf deel te nemen aan Temptation Island?

Gesponsorde artikelen