‘Temptation Island’ maakt startdatum bekend

Binnenkort kunnen we opnieuw genieten van onze wekelijkse portie alcohol, marginaliteit en overspel. Want Temptation Island keert eindelijk terug. We kenden de koppels al, maar nu geeft VIJF ons ook de startdatum voor het nieuwe seizoen.

Temptation Island komt binnenkort terug. We maakten al kennis met de vier koppels die de relatietest aandurven. En we zullen waarschijnlijk snel ook de verleiders en verleidsters leren kennen. En nu weten we ook vanaf wanneer we onze vrijdagavonden opnieuw vrij moeten houden.

Vrijdag 28 februari

We wisten al dat het nieuwe seizoen van Temptation Island van start zou gaan in februari, maar nu hebben we ook een echte datum. De hoogmis van de verleiding zal van start gaan op vrijdag 28 februari.

Vanaf dan zullen we dus kunnen volgen hoe Melissa en Gianni, Christian en Angela, Arda en Elke en Karim en Roshina het ervan af zullen brengen. In de teaser zien we opnieuw de beelden van twee mensen die de lakens over hen heen trekken. En we weten allemaal wat er op Temptation Island gebeurt wanneer twee mensen samen onder de lakens zitten.

Meer
Lees meer...