Teo verlaat K-popgroep DKB nadat hij opgepakt wordt voor rijden onder invloed

Het agentschap Brave Entertainment heeft in een officieel statement laten weten dat Teo de boyband DKB verlaat. De zanger werd enkele dagen geleden betrapt op rijden onder invloed. Dat kon volgens het agentschap niet door de beugel omdat het een slecht voorbeeld is voor de vele fans en een negatieve impact kan hebben op de groep in z’n geheel. Daarom werd in samenspraak besloten dat hij uit de groep stapt.

De K-popgroep DKB telt vanaf vandaag nog maar acht leden in plaats van negen. Teo, de main vocalist van de groep, verlaat DKB nadat hij vorige week werd opgepakt voor rijden onder invloed.

Exit Teo

Brave Entertainment deelde het nieuws in een officieel statement. “We willen ons in de eerste plaats verontschuldigen voor het slechte nieuws dat we hebben voor de fans van DKB. Op 30 oktober werd Teo opgepakt door de politie wegens rijden onder invloed, waarbij zijn rijbewijs werd ingetrokken. We hebben Teo laten weten dat rijden onder invloed onaanvaardbaar is en daarom hebben we, na uitvoerig overleg met hem, besloten dat hij de groep zal verlaten om zo geen schade te berokkenen voor de rest van de groep. Teo is op dit moment diep aan het reflecteren over zijn onvolwassen actie.”

Bij het statement zat ook een handgeschreven boodschap van Teo zelf. “Ik wil me verontschuldigen bij de fans die teleurgesteld zijn in mij. Het was een onverantwoorde actie die de liefde en de steun die ik van m’n fans krijg, negeerde. Het spijt me dat ik de andere leden en de staff schade heb berokkend terwijl we bezig waren met het voorbereiden van onze comeback. Ik zal de groep vandaag verlaten.”

DKB zal verdergaan met acht leden.

Bekijk hier de videoclip van The Wave, de meest recente single van DKB:

Meer
Lees meer...