‘The Bear’: Derde seizoen krijgt nieuwe beelden

Het derde seizoen van The Bear gaat binnen bijna exact één maand van start. In aanloop naar dat langverwachte vervolg, is er zojuist een nieuwe teaser gedeeld waarin we de drie hoofdrolspelers uit de succesreeks aan het werk zien.

The Bear is een van meest bekroonde series van het afgelopen jaar. Na een eerste seizoen in juni 2022 en een tweede in juni 2023, volgt in juni 2024 het derde seizoen. Ondertussen is ook al bevestigd dat de reeks een vierde seizoen krijgt. De serie is origineel van Hulu en FX, maar is bij ons te zien op Disney+.

Chef-kok Carmy

The Bear vertelt het verhaal van chef-kok Carmy (gespeeld door Jeremy Allen White), die na de dood van zijn broer terugkeert naar Chicago. Hij neemt de leiding over de bar van zijn broer over, wat op het eerste gezicht misschien geen uitdaging lijkt voor een ervaren chef.

Maar al snel ontdekt Carmy dat het redden van een sandwichbar veel meer vereist dan alleen kookvaardigheden. Naast het beheren van de keuken wordt hij geconfronteerd met aanzienlijke schulden die hij heeft geërfd. Bovendien maakt zijn personeel het hem ook niet altijd gemakkelijk.

Cast

Naast Jeremy Allen White, die dankzij The Bear een van de populairste acteurs van het moment is geworden, bestaat de hoofdcast van de serie uit nog twee bekroonde acteurs. Het gaat om Ebon Moss-Bachrach (Andor) als Richard “Richie” Jerimovich en Ayo Edebiri (Bottoms) als Sydney Adamu.

In de zojuist gedeelde teaser zien we het drietal aan het werk in de keuken en de zaal van het restaurant waar de reeks zich afspeelt. Dat gaat opnieuw gepaard met de nodige chaos.

Bekijk hier de nieuwe teaser van het derde seizoen van The Bear:

The Bear seizoen 3 verschijnt vanaf 27 juni op Disney+. 

Meer
Lees meer...