‘The Bear’: Derde seizoen krijgt eerste teaser én releasedatum

Het derde seizoen van The Bear komt eraan. FX deelde daarvan zojuist een eerste teaser, waarin we Jeremy Allen White te zien krijgen. Daarnaast is ook bekendgemaakt dat de nieuwe afleveringen vanaf donderdag 27 juni op Disney+ zullen verschijnen.

Een van de meest succesvolle en meest besproken series van dit moment is zonder twijfel The Bear. De reeks is origineel van Hulu en FX maar is bij ons te zien op Disney+. Het tweede seizoen verscheen afgelopen zomer en won ondertussen heel wat prijzen waaronder 10 beeldjes op de Emmy Awards, vier Golden Globes en ook heel wat SAG-awards.

Hoewel het derde seizoen van de reeks nog moet uitgezonden worden, is het vierde seizoen ook al onderweg. Dat is recent door verschillende bronnen bevestigd.

Jeremy Allen White

The Bear vertelt het verhaal van chef-kok Carmy (gespeeld door Jeremy Allen White), die na de dood van zijn broer terugkeert naar Chicago. Hij neemt de leiding over de bar van zijn broer over, wat op het eerste gezicht misschien geen uitdaging lijkt voor een ervaren chef.

Maar al snel ontdekt Carmy dat het redden van een sandwichbar veel meer vereist dan alleen kookvaardigheden. Naast het beheren van de keuken wordt hij geconfronteerd met aanzienlijke schulden die hij heeft geërfd. Bovendien maakt zijn personeel het hem ook niet altijd gemakkelijk. De zojuist gedeelde teaser verklapt nog niet wat we van het derde seizoen mogen verwachten.

Naast Jeremy Allen White zijn er in The Bear ook belangrijke rollen voor Ebon Moss-Bachrach (Andor) als Richard “Richie” Jerimovich en Ayo Edebiri (Bottoms) als Sydney Adamu.

Bekijk hier de teaser van het derde seizoen van The Bear:

The Bear seizoen 3 verschijnt vanaf 27 juni op Disney+. 

Meer
Lees meer...