‘The Bear’: Wanneer is seizoen 3 bij ons te zien?

Het is zover! Het derde seizoen van de populaire serie The Bear komt eraan. In verschillende landen is het nieuwe seizoen al sinds vorige week volledig te bekijken op Disney+. Maar dat is bij ons niet het geval. De fans van de reeks moeten dus nog even geduld hebben.

Een van de populairste en beste series van dit moment is zonder twijfel The Bear. Na een eerste seizoen in juni 2022 en een tweede in juni 2023, volgt nu het derde seizoen. Al is het bij ons nog enkele weekjes wachten tot dat seizoen ook op Disney+ staat. Ondertussen is ook al bevestigd dat de reeks een vierde seizoen krijgt.

The Bear

De reeks vertelt het verhaal van Carmy (Jeremy Allen White). Hij keert na het overlijden van zijn broer terug naar Chicago om daar zijn restaurant over te nemen. Voor een sterrenchef als Carmy is het een grote cultuurshock om ineens in een sandwichbar terecht te komen.

Wanneer hij de zaken anders wil aanpakken, botst hij op het personeel en andere familieleden zoals Richie (Ebon Moss-Bachrach). Om de zaak toch tot succesvol te kunnen runnen, krijgt hij de hulp van de getalenteerde chef Sydney (Ayo Edebiri).

Releasedatum

In tegenstelling tot het eerste en tweede seizoen zal het derde meteen volledig te zien zijn. In landen als het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zijn de nieuwe afleveringen al op 27 juni verschenen, maar fans zagen die dag niets op Disney+ verschijnen.

Dat komt omdat het derde seizoen van The Bear hier pas vanaf 17 juli te zien zal zijn. Net als in het buitenland, zal het ook hier wel meteen om het volledige seizoen gaan.

Bekijk de trailer van The Bear seizoen 3 hier:

The Bear seizoen 3 is vanaf 17 juli te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...