‘The Bear’: Derde seizoen krijgt eerste volledige trailer

Hoewel het derde seizoen van The Bear er al aankomt binnen minder dan één maand, was het tot vandaag wachten op de eerste volledige trailer. Daarin zien we hoe chef-kok Carmy er alles aan doet om zijn droom te laten slagen, al brengt dat opnieuw heel wat moeilijkheden met zich mee.

The Bear is een van meest bekroonde series van het afgelopen jaar. Na een eerste seizoen in juni 2022 en een tweede in juni 2023, volgt in juni 2024 het derde seizoen. Ondertussen is ook al bevestigd dat de reeks een vierde seizoen krijgt. De serie is origineel van Hulu en FX, maar is bij ons te zien op Disney+.

Restaurant

The Bear vertelt het verhaal van chef-kok Carmy. Na de dood van zijn broer keert die terug naar Chicago om de leiding te nemen over de sandwichbar van die overleden broer. Als ervaren chef lijkt dat op het eerste zicht niet meteen de grootste uitdaging, maar als snel stuit Carmy op heel wat obstakels. Naast het beheren van de keuken wordt hij geconfronteerd met aanzienlijke schulden die hij heeft geërfd. Bovendien maakt zijn personeel het hem ook niet altijd gemakkelijk.

Aan het einde van het tweede seizoen zagen we hoe Carmy het niveau van het restaurant heeft weten op te tillen. Dat zal hij in seizoen 3 voortzetten, met de nodige hindernissen. Carmy moet niet alleen proberen zijn personeel allemaal op dezelfde lijn te krijgen. Hij werkt daarnaast ook tegen een deadline omdat de huur van het restaurant moet betaald worden. En alsof dat allemaal niet genoeg is, zijn er ook nog heel wat privéproblemen die zijn aandacht vragen.

Cast

Naast Jeremy Allen White, die chef-kok Carmy speelt, bestaat de hoofdcast van de serie uit nog twee bekroonde acteurs. Het gaat om Ebon Moss-Bachrach (Andor) als Richard “Richie” Jerimovich en Ayo Edebiri (Bottoms) als Sydney Adamu.

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van The Bear:

The Bear seizoen 3 verschijnt vanaf 27 juni op Disney+. 

Meer
Lees meer...