‘The Crow’ remake met Bill Skarsgård krijgt een officiële trailer

The Crow kwam eerder al in 1994 uit en kreeg veel aandacht nadat de hoofdrolspeler, Brandon Lee, tijdens de opnames stierf. De producers willen nu de originele film naar de moderne tijd halen met een remake. De film was zestien jaar in ontwikkeling, maar komt in juni naar de cinema’s. Deze keer speelt Bill Skarsgård de hoofdrol.

The Crow vertelt het verhaal van een koppel dat vermoord wordt. De man, Eric, herrijst van de dood en besluit om wraak te nemen op de moordenaars. Tijdens de opnames van de film in 1994 stierf de hoofdrolspeler Brandon Lee nadat hij werd neergeschoten. Dat gebeurde tijdens een scène met de slechterik Funboy, gespeeld door acteur Michael Massee, waarbij hij Brandon neerschiet met een neppistool dat echte kogels bevatte.

Dertig jaar later komt er een remake van de film uit met een aantal aanpassingen. Zo is de overdreven make-up verdwenen, maar heeft Eric veel tatoeages in de plaats gekregen. Doorheen de jaren zijn er al verschillende plannen gemaakt om The Crow opnieuw te maken, maar die werden tot nu toe altijd afgeketst. De remake die dit jaar uitkomt gaat waarschijnlijk wel dezelfde verhaallijn volgen als de film van in 1994, maar er gaan geruchten rond dat er een plotwijziging gaat zijn. Hierbij zouden we het achtergrondverhaal van het koppel krijgen, dat leidt tot de ontmoeting met de bendeleden die hen vermoorden.

Trailer

De trailer toont hoe de hoofdpersonages leefden voor ze vermoord werden. We komen dan ook al snel te weten dat Shelly iets zag wat ze niet mocht zien. Hierna wordt het koppel vermoord. Er is een mysterieus stuk waarbij Shelly in het water zinkt en Eric naar haar uitreikt. Een man praat over hoe kraaien zielen naar het land van de doden brengt, buiten als er iets heel erg gebeurt en de ziel niet kan rusten. We zien verschillende scènes waar nog niet veel duidelijkheid bij is, maar uiteindelijk wordt Eric terug wakker in de gewone wereld. Daarna zien we hoe Eric op jacht is naar de bendeleden die Shelly en hem hebben vermoord.

Bekijk de trailer hier:

Meer
Lees meer...