‘Ballerina’ de spin-off van ‘John Wick’ wordt uitgesteld tot 2025

The Crow neemt de originele releasedatum van de John-Wick spin-off Ballerina over. De spin-off wordt nu op 6 juni 2025 verwacht. Ondertussen filmen ze nog extra actiescènes onder begeleiding van Chad Stahelski, regisseur van de John Wick-franchise. Aangezien The Crow klaar is, wil het productiehuis Lionsgate dit eerst uitgeven en de film Ballerina niet in de bioscoop jagen.

Ballerina wordt al goed opgevolgd, maar productiehuis Lionsgate wil de film nog beter maken. De releasedatum van de film gaat dan ook naar The Crow die klaar is om uit te geven. Om de film nog te verbeteren werkt de regisseur van de John Wick-franchise, Chad Stahelski, samen met de regisseur van Ballerina, Len Wiseman. Ze zijn nu nieuwe actiescènes aan het filmen om de spanning in de film nog wat op te drijven.

Ballerina vindt plaats tussen de derde en vierde film van John Wick. In de film volgen we een vrouwelijke huurmoordenaar, gespeeld door Ana De Armas, die wraak zoekt op de mensen die haar familie vermoordden. Er komen ook verschillende personages van de John Wick-films in terug zoals John Wick zelf, gespeeld door Keanu Reeves, en The Director, gespeeld door Anjelica Huston.

The Crow

Op 7 juni komt de reboot van The Crow, die al eerder in 1994 werd uitgebracht, uit. Het hoofdpersonage Eric Draven, gespeeld door Bill Skarsgård beter bekend als Pennywise, en zijn lief Shelly Webster, gespeeld door FKA twigs, worden op brutale wijze vermoord. Eric krijgt de kans om zijn ware liefde te redden door zichzelf op te offeren en gaat op zoek naar genadeloze wraak op hun moordenaars.

Meer
Lees meer...