Acteur Keanu Reeves zal ook schitteren in ‘Ballerina’, een spin-off van ‘John Wick’

De nieuwste John Wick-film is nog maar één week in de zalen te zien en er volgt alweer goed nieuws voor de fans. Keanu Reeves zal opnieuw een grote rol vertolken in Ballerina, een spin-off van de populaire actiefilmreeks John Wick.

Keanu Reeves bevestigde eerder al dat hij een cameo zou hebben in Ballerina, maar dat de acteur een grote rol zou spelen in de spin-off was tot op heden een verrassing. Naast Keanu Reeves, krijgt ook Ana de Armas een grote rol. Zij is vooral bekend van films als Knives Out en No Time To Die.

“Er is een reden voor John om in Ballerina te spelen. Het is eigenlijk heel natuurlijk”, vertelt Reeves in een interview met Film Total. “Het werken met Ana was fantastisch. Ze houdt van actie en ze is er bovendien heel erg goed in!”

Wat kunnen we verwachten?

Het verhaal in de spin-off zou zich afspelen tussen John Wick 3 en John Wick 4. Schrijver van de film Shay Hatten wil nog niet te veel verklappen, maar geeft een tipje van de sluier weg: “Het is niet alleen maar een cameo. Meer kan ik niet verklappen, maar ik denk dat fans echt heel tevreden zullen zijn met zijn aandeel. Wel kan ik zeggen dat het feit dat Ballerina zich afspeelt tussen de twee films ons een goede mogelijkheid geeft om te tonen wat er met Wick gebeurd is na zijn ongeluk. Hoe is hij van punt A naar punt B gekomen? Wat gebeurde er met hem? Dat is het ontbrekende puzzelstukje dat we nu gaan laten zien”.

Naar het schijnt zijn de opnames voor de spin-off al even aan de gang en worden ze in Praag gefilmd.

Wanneer Ballerina in de zalen te zien zal zijn, is nog een groot vraagteken.

Meer
Lees meer...