‘John Wick: Chapter 4’: Keanu Reeves belooft het nodige stuntwerk

Dat Keanu Reeves ver kan gaan in zijn rol, is algemeen bekend. Maar nu beweert hij dat zijn stunts in John Wick: Chapter 4 nog indrukwekkender zullen zijn dan in de voorgaande films.

In een promofilmpje voor de nieuwe film kondigt Keanu Reeves aan dat hij maandenlang heeft moeten trainen om het nodige stuntwerk te kunnen verrichten.

John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4 wordt groots. Volgens Collider zal het vierde deel in de gun-fu reeks met Keanu Reeves ook de langste van de franchise tot nu toe worden. De duurtijd van de film bedraagt 2 uur en 49 minuten. De film staat gepland om uit te komen op 24 maart.

John Wick: Chapter 4 gaat verder waar de derde film is gestopt. We zullen een verslagen John Wick zien die wraak wil nemen op The High Table. Maar voordat hij zijn vrijheid kan verdienen, zal John Wick het moeten opnemen tegen een nieuwe vijand met krachtige allianties over de hele wereld. Ook zijn er krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hier de trailer:

Het nodige stuntwerk

“Het is ongeveer 12 weken training geweest. De actie van John Wick vraagt nu net iets meer van mij”, vertelt Reeves. De grootste stunt vindt plaats in een auto. In die scène rijdt John Wick al schietend rond op de Arc de Triomphe in Parijs.

Eerder vertelde hij al in het tijdschrift Total Film dat John Wick: Chapter 4 de meeste actie bevat van de hele reeks. “Het is de zwaarste fysieke rol die ik tot nu toe in mijn carrière al heb gehad.”

Bron: Lionsgate
Meer
Lees meer...