‘Bompa Bockie’: De bewoners praten over hun behoefte aan seks

Een van de nieuwe goudhaantjes van Play4 is op dit moment Bompa Bockie. De reeks ging enkele weken geleden van start en heeft ondertussen al heel wat hartjes gewonnen. In de aflevering van gisteren ging Bockie mee op uitstap naar de zee. Daar was de sfeer zo los, dat er zelfs over persoonlijke dingen werd gepraat.

In Bompa Bockie logeert Bockie De Repper een maand lang in een rusthuis. Daar gaat hij in gesprek met de ouderen, maar beleeft hij ook zelf hoe het is. Ondertussen maakte hij al kennis met de vaste eetschema’s en de Rummiclub, maar toch kwam het uitstapje naar de zee deze week geen moment te vroeg.

Bompa Bockie

Jonas Van Boxstael, beter bekend als Bockie De Repper, worstelt hard met de angst voor de dood. Zijn wilde en gulzige levensstijl in combinatie met de vroege dood van zijn vader en opa doen hem dan ook meer en meer twijfelen over zijn houdbaarheidsdatum.

Tijdens zijn verblijf in het rusthuis heeft Bockie ondertussen al met veel mensen over dat onderwerp gepraat. Die gesprekken hebben hem doen twijfelen over zijn visie op de dood en hebben hem al nieuw perspectief gegeven. Maar naast diepe gesprekken, zijn er natuurlijk ook luchtigere.

Seks

In de vorige aflevering trok Bockie samen met enkele bewoners en begeleiders voor een dag naar Blankenberge. Na een stevige lunch op de pier, was het tijd voor een wandeling op het strand. Door de regen geen makkelijke opdracht, maar toch genoot iedereen.

Daarna was het, natuurlijk, nog tijd voor een koffie en pannenkoek. En daarbij de sfeer zo los, dat het op een bepaald moment zelfs over seks ging. “Hebben jullie nog goesting?”, vraagt Bockie zich af. Daarbij kon hij rekenen op verschillende antwoorden. Voor de ene totaal niet meer nodig na de dood van hun partner, maar Marcel en Simonne hebben een andere mening. “Ja, dat kan je niet geloven”, klonk het zelfs bij Simonne.

Bompa Bockie is elke maandag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...