Netflix kondigt start opnames ‘Wednesday’ seizoen 2 aan met heel wat nieuwe namen

Het is zover! De opnames van het tweede seizoen van Wednesday zijn van start gegaan. Dat maakte Netflix zonet bekend. In het tweede seizoen zien we hoe het avontuur van de dochter van de Addams Family verdergaat. Wanneer de nieuwe afleveringen precies zullen verschijnen, is nog niet bekend.

Het tweede seizoen van Wednesday lijkt geen gemakkelijke bevalling te worden. Eerder raakte al bekend dat het personage Xavier niet meer zou terugkeren in het tweede seizoen door wangedrag van acteur Percy Hynes White. Later liet ook actrice Thora Birch weten dat ze door persoonlijke redenen niet meer op de set van Wednesday zal staan.

Toch zijn ondertussen de opnames van het tweede seizoen eindelijk begonnen in Ierland. Met een foto van de cast en crew maakte de streamingdienst ook meteen bekend welke oude bekenden we zullen zien terugkeren en welke nieuwe gezichten we kunnen verwachten.

Wednesday

Wednesday groeide eind 2022 uit tot een gigantisch succes voor Netflix. Uiteindelijk werd de reeks zelfs de best bekeken Engelstalige serie op het platform. Het was dan ook geen grote verrassing toen de streamingdienst liet weten dat er een tweede seizoen zou komen.

In het eerste seizoen van Wednesday zagen we hoe de Addams-dochter zich, ondanks de reputatie van haar familie, probeerde in te burgeren in de Nevermore Academy. Daar moest ze een kamer delen met andere kinderen met speciale krachten. Maar daarnaast bracht ook de school enkele geheimen met zich mee.

Nieuwe namen

Eerder liet actrice Jenna Ortega al weten dat het nieuwe seizoen meer horror zou bevatten. Voor de rest was er over het tweede seizoen nog maar weinig bekend. Daar kwam zonet dus verandering in. Netflix liet namelijk weten welke gezichten zullen terugkeren en welke nieuwe acteurs we kunnen verwachten.

Naast Ortega keren ook Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez en Luyanda Unati Lewis-Nyawo terug als respectievelijk Morticia, Gomez, Pugsley en Ritchie Santiago. In de indrukwekkende lijst aan nieuwe namen vinden we dan weer onder andere Steve Buscemi (The Big Lebowski, Boardwalk Empire) en Billie Piper (Scoop, I Hate Suzie) terug. De legendarische acteur Christopher Lloyd (Addams Family, Back to the Future) zou ook opduiken in een kleinere gastrol.

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...