‘Wednesday’ van Tim Burton krijgt laatste officiële trailer

Tudududum! Volgende maand, op 23 november, komt de serie Wednesday naar Netflix. Die serie gaat over Wednesday Addams, de dochter uit de bekende Addams Family. Enkele weken geleden deelde de streamingdienst een eerste teaser en nu doet Netflix daar ook een volledige trailer bij. Daarin is alvast te zien dat de oudste telg van de familie niet te onderschatten valt.

De release van Wednesday komt alsmaar dichterbij. Op 23 november komt Tim Burtons eerste Netflixserie op de streamingdienst. Dat is een opvallende datum, want de releases van nieuwe series vallen meestal op vrijdag. Deze keer is het dus op woensdag, wat natuurlijk overeenkomt met de naam van de serie. Gisteren deelde Netflix een allerlaatste trailer.

Wednesday

Enkele maanden geleden werd bekendgemaakt dat actrice Jenna Ortega de rol van Wednesday Addams zou spelen. Dat deed Netflix aan de hand van een korte video waarin Ortega te zien was in het kostuum van het hoofdpersonage. Enkele weken later deelde de streamingdienst een eerste teaser.

Daar komt nu dus ook een officiële trailer bij. Wednesday zal de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams aan de Nevermore Academy volgen. De tiener probeert haar paranormale krachten, die ze geërfd heeft van haar bizarre familie, onder de knie te krijgen. Daarnaast gaat ze ook op haar school op onderzoek uit, want die blijkt een mysterie met zich mee te dragen. Dat alles moet ze zien te combineren met haar ‘gewone leven’ als tienermeisje.

Trailer

In de nieuwe beelden is te zien hoe Wednesday zich probeert in te burgeren in de Nevermore Academy. Daar moet ze een kamer delen met andere kinderen met speciale krachten. Maar daarnaast brengt ook de school enkele geheimen met zich mee. En die geheimen gaat Wednesday, op haar eigen manier, proberen oplossen.

Naast Wednesday (Ortega) krijgen we natuurlijk ook de rest van haar familie te zien. Die familie bestaat uit ouders Gomez en Morticia Addams en Wednesdays broer Pugsley. Dat gezin werd doorheen de jaren in verschillende maten en vormen gebruikt in verschillende horrorverhalen, maar nu ging regisseur Tim Burton er dus mee aan de slag. Wat daar het resultaat van is, dat is dus vanaf woensdag 23 november te zien op Netflix.

Bekijk de nieuwe trailer van Wednesday hier:

https://www.youtube.com/watch?v=ZLPYL45Zbf4

Wednesday verschijnt op 23 november op Netflix. Ondertussen een andere serie kijken? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...