Tim Burton maakt Netflixreeks over Wednesday uit ‘The Addams Family’

Tim Burton is voor het eerst druk in de weer om een live action-serie te maken. En het is niet zomaar een reeks. Nope, het is er eentje over Wednesday Addams, de dochter uit The Addams Family. Wanneer Wednesday naar Netflix trekt, is nog niet bekend.

The Addams Family bestaat ondertussen al meer dan 70 jaar. Toen is namelijk de eerste cartoon over Gomez en Morticia Addams en hun kinderen Wednesday en Pugsley verschenen. Sindsdien is de excentrieke familie op een massa verschillende manieren teruggekeerd. En de volgende manier is er één van de hand van Tim Burton.

Wednesday

Goed nieuws voor de fans van The Addams Family, want niemand minder dan dochter Wednesday Addams staat centraal in de aankomende Netflixreeks van Tim Burton. Die serie wordt een coming of age-verhaal, dat zich afspeelt op Nevermore Academy.

Wednesday volgt de jonge studente Wednesday Addams. Zij onderzoekt een reeks bovennatuurlijke mysteries op haar school. Netflix kondigde de reeks zelf aan via Twitter. Maar behalve een poster en het feit dat Wednesday een live action-reeks wordt, loste Netflix bitter weinig.

Cast? Release?

Zo is het momenteel nog een groot mysterie wie in de huid van Wednesday Addams zal kruipen. In de live action-films uit 1991 en 1993 werd die rol ingevuld door Christina Ricci. Recenter gaf Chloë Grace Moretz het personage een stem. Wie we binnenkort aan het werkt zullen zien, is nog niet bekend. Ook de releasedatum van de reeks is momenteel een groot geheim.

Het gat vullen tot Wednesday op Netflix verschijnt? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...