Johnny Depp getipt voor rol in Tim Burtons reboot van ‘The Addams Family’ op Netflix

Johnny Depp mag dan wel ontslagen zijn bij Warner Bros., Tim Burton lijkt voorlopig nog wel met hem samen te willen werken. Zo zou Johnny Depp namelijk in de running zijn voor de rol van Gomez Addams in de reboot van The Addams Family die Burton zal maken voor Netflix.

Volgens bronnen van de Britse website Small Screen, zou Johnny Depp in de running zijn voor de rol van Gomez Addams in de nieuwe reboot van The Addams Family. Die reboot wordt gemaakt door regisseur Tim Burton en zal verschijnen op Netflix.

Warner Bros.

Vorige maand verloor Johnny Depp zijn rechtszaak tegen de Britse tabloid The Sun. De acteur klaagde The Sun aan nadat de tabloid hem in een artikel over de zaak tegen zijn ex Amber Heard omschreef als een “wife-beater“. Depp kreeg in die zaak ongelijk, maar tekende meteen beroep aan. Daardoor besliste Warner Bros. om de samenwerking met de acteur stop te zetten. Ze vreesden dat hij door de processen te weinig tijd zou hebben en dat zijn naam besmeurd zou raken.

Daardoor zal Depp niet meer te zien zijn als Grindelwald in de films van Fantastic Beasts. Hij zal in die franchise vervangen worden door de Deense acteur Mads Mikkelsen, bekend van onder andere Jagten en Hannibal.

The Addams Family

Tim Burton zal voor Netflix een reboot maken van The Addams Family. Het zal deze keer gaan om een serie. Op dit moment is Burton dus druk in de weer om de cast samen te stellen voor die reeks. En een naam die daarbij in de running is, is Johnny Depp.

Depp wordt volgens bronnen getipt voor de rol van Gomez Addams, de patriarch van de familie Addams. Het is dus nog niet zeker of dat echt het geval zal zijn. Want er zijn ook geruchten die stellen dat Netflix zou willen gaan voor een Latino acteur, omdat Gomez Addams ook van Latijns-Amerikaanse afkomst is. In het licht van de Black Lives Matter-protesten deden namelijk veel mensen afstand van hun rollen omdat ze iemand met een andere etniciteit vertolkten. Toch zou Burton van mening zijn dat Johnny Depp het personage eer zou aandoen.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...