Nieuwe Deadpool-film laat fans kennis maken met “lelijkste hond ter wereld” Dogpool

Komende zomer komt de langverwachte derde film rond Deadpool in de zalen. In Deadpool & Wolverine keert acteur Ryan Reynolds terug in de hoofdrol, maar naast hem zullen nog veel andere personages te zien zijn. Gisteren leerden we alvast Dogpool beter kennen.

Na bijna zes jaar wachten keert Ryan Reynolds in 2024 terug als DeadpoolDeadpool & Wolverine wordt de eerste film in de trilogie die onder Disney zal uitkomen, maar dat zou naar eigen zeggen niets aan de stijl veranderen

In een eerste teaser – die tijdens de Super Bowl uitkwam – zagen al acteurs Rob Delaney als Peter, Karan Soni als de bekende taxichauffeur Dopinder, Leslie Uggams als huisgenote Blind Al, Morena Baccarin als Wades vriendin Vanessa en Stefan Kapičić als de mutant Colossus. Daarnaast zal natuurlijk ook Hugh Jackman nog eens terugkeren als Wolverine én is er ook een belangrijke rol weggelegd voor Dogpool, een nieuwe – en vooral opvallende – versie van de bekende superheld.

Deadpool vs. Wolverine

Vanaf 26 juli is de derde film te zien in de bioscoop. De film begint met een aan lager wal geraakte Wolverine die aan de toog zit van een bar. Daar ontmoet hij Deadpool die hem vraagt om mee te komen, iets wat Wolverine aanvankelijk niet van plan is, maar dankzij enige overtuigingskracht toch doet.

Deadpool blijkt Wolverine nodig te hebben om de wereld te redden, maar die laatste heeft daar niet meteen veel zin in. We zien de twee in de eerste trailer aanvankelijk dan ook vooral met elkaar vechten. Maar uiteindelijk zullen de twee elkaar toch leren appreciëren.

Dogpool

In de film krijgt ook een hond een belangrijke rol. Het gaat om Dogpool, een variant van Deadpool. Het meest opvallende daarbij is misschien wel het uiterlijk van de hond. De rol wordt namelijk gespeeld door Peggy, een hond die werd verkozen tot Lelijkste Hond van het Verenigd Koninkrijk.

Net zoals haar baasje heeft Dogpool amper nog haar en een verschrompelde huid. Daarnaast kan ook het bekende Deadpool-pak natuurlijk niet ontbreken. Welke rol de hond precies zal hebben in het verhaal, is nog niet bekend.

Bekijk hier de Instagram van Dogpool:

Deadpool & Wolverine is vanaf 26 juli te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...