‘Liefde voor Muziek’: Regi covert ‘A Simple Life’ van Stan Van Samang

In Liefde voor Muziek draait vanavond alles rond Stan Van Samang. Zijn collega-muzikanten duiken daarvoor in zijn repertoire en herwerken elk een nummer. Als eerste aan de beurt is Regi en hij brengt niet alleen zijn gitaar mee, maar ook zanger Arno. Samen brengen ze een cover van A Simple Life.

Na Regi, Laura Tesoro, Clouseau, K3, Johannes Genard van School is CoolSuzan & Freek en Jasper Steverlinck is het aan Stan Van Samang om in het middelpunt van de belangstelling te staan in Liefde voor Muziek. “Het is een heerlijk gevoel om hier te zijn. Muziek is de taal van de ziel. En ik heb dat al keihard gevoeld deze week”, klinkt Stan alvast enthousiast.

Hoewel Stan Van Samang door velen nog steeds vooral als gezien wordt als een acteur, heeft hij er ook al een indrukwekkend muzikale carrière opzitten. Denk daarbij onder andere aan Scars, zijn grote doorbraak die zes weken op één stond in de Ultratop 50. Die toppositie bereikte hij ook nog twee keer tijdens zijn eerste deelname aan Liefde voor Muziek in 2015. 

A Simple Life

Meer dan keuze genoeg dus voor de andere aanwezige artiesten. Regi mag dinsdagavond de spits afbijten. Hij kiest daarbij voor A Simple Life, een lied uit 2014 dat toen een gouden plaats opbracht. “Stan had een stadionhit nodig voor zijn shows in grote zalen als het Sportpaleis en dat nummer was A Simple Life. Iets wat volledig in mijn kraam past”, legt Regi die keuze uit.

Bekijk hier het fragment uit Liefde voor Muziek:

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...