‘Liefde voor Muziek’: Partijtje tennis zorgt voor emoties bij Stan Van Samang

Liefde voor Muziek zet dinsdag Stan Van Samsung in de spotlights. Dat zorgt niet alleen voor heel wat verrassende en mooie muziek, maar ook voor openhartige gesprekken. Zo vertelt Stan over een goede vriend die hij veel te vroeg verloor.

Na Regi, Laura Tesoro, Clouseau, K3, Johannes Genard van School is CoolSuzan & Freek en Jasper Steverlinck is het dinsdag aan Stan Van Samang om in het middelpunt van de belangstelling te staan in Liefde voor Muziek.

De reis in het mooie idyllische Frankrijk zorgt bij de deelnemers van Liefde voor Muziek niet alleen voor muzikale inspiratie, het brengt ook openhartige gesprekken naar boven. Zo sprak Jasper Steverlinck vorige week over het belang van meditatie in zijn leven.

Bram

Bij Stan Van Samang is het het plan om te gaan tennissen met Koen Wauters, Marthe van K3 en Tourist LeMC dat veel emoties naar boven brengt. “Ik heb al heel lang niet meer getennist. Ik kan zelfs exact zeggen hoe lang: dat is geleden van de eerste zondag in februari 2019. In 2019 is één van mijn beste vrienden niet meer wakker geworden: Bram. Mijn jongste zus belde me toen met de vraag: ‘Zit je neer? Weet je het al van Bram?’ En ik wist het niet, maar als die vraag gesteld wordt, weet je het wel. Bram was niet meer wakker geworden die ochtend. Er was dus geen afscheid, maar hij was wel voor altijd weg”, vertelt hij in de auto aan zijn collega-muzikanten.

“Bram was niet enkel mijn beste vriend, maar ook mijn tennispartner. En elke keer als ik de tennisclub binnenkom, zit ik met Bram in mijn hoofd. Ik had meteen de draad weer moeten oppakken en tennissen. Maar dat deed ik niet en nu zit daar te veel tijd tussen. Alsof ik niet meer durf. Die plek ademt Bram. En da’s moeilijk. Dju toch. Ik mis hem heel hard”, gaat Stan Van Samang verder.

Bekijk hier het fragment uit Liefde voor Muziek:

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...