DC Studios deelt eerste foto van David Corenswet als Superman

Het aftellen naar de nieuwe film rond Superman kan beginnen. DC Studios deelde zojuist een eerste foto van David Corenswet als Superman. Het schreef daarbij ook de datum van 11 juli 2025. Mogelijk krijgen we dan dus de nieuwe film te zien.

Sinds Peter Safran en James Gunn eind 2022 aangesteld zijn als nieuw leidersduo van DC Studios gingen ze met de grove borstel door de bestaande projecten. De meest opvallende ingreep daarbij was ongetwijfeld het afdanken van Henry Cavill. Die beslissing was best opvallend, want de Britse acteur had kort daarvoor nog maar bekendgemaakt dat hij zou terugkeren als Superman.

Maar dat was dus zonder Gunn en Safran gerekend. Zij wilden een nieuwe weg inslaan met de oersuperheld en maakten al snel plannen bekend voor een film over een jongere versie van Superman. Niet veel later raakte bekend dat David Corenswet die nieuwe Superman aka Clark Kent zal spelen. De rol van Lois Lane is dan weer voor Rachel Brosnahan. Later volgde nog meer nieuws over andere superhelden die in de film zullen te zien zijn.

Superman

De speculaties gaan sindsdien echter vooral over de nieuwe look van David Corenswet als Superman. Tot nu toe had James Gunn daarover de lippen grotendeels stijf op elkaar gehouden. Daar is vandaag dan toch verandering in gekomen. Op sociale media deelde DC Studios namelijk een foto van de nieuwe Superman in zijn nieuwe superheldenkostuum.

Opvallend daarbij is dat het kostuum niet zo heel veel verschilt van de outfit die Henry Cavill droeg. Het lijkt iets meer terug te wijzen naar de oudere Supermans, met onder andere feller geel in het logo op zijn borst en rodere schoenen.

Meer
Lees meer...